Kendte26. januar 2022

Adeles Las Vegas-drama udvikler sig: Ringede grædende og råbende til kæresten

Det lyder bestemt ikke, som om prøverne på ”Weekends With Adele” på det legendariske Caesars Palace i spillebyen Las Vegas er gået helt stille af sig. Nu er sangerindens shows foreløbigt udskudt, mens nye detaljer om drama bag kulisserne pibler frem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fans var allerede på vingerne.

På vej til Las Vegas for at se deres store idol i hendes voldsomt imødesete ”Residency”-koncerter under titlen ”Weekends With Adele”.

Men i allersidste øjeblik trak sangerinden og resten af hendes hold stikket på optrædenerne. Forklaringen lød, at corona stod i vejen.

De ville simpelthen ikke kunne nå i mål før showstart den 21. januar.

Panik bag scenetæppet

Mens vi endnu har til gode at få nye datoer for Adeles storslåede koncertrække, dukker der næsten dagligt nye rygter op om arbejdet bag showet.

Alle peger de i retning af, at det nok har været andet og mere end bare ”tidspres”, der har endt med at udskyde hele balladen.

Tirsdag kunne en kilde for eksempel berette, at Adele havde været yderst utilfreds med det endelige design af et bassin, som hun skulle hejses op i – for at skabe en illusion af at ”Easy on Me”-sangerinden svævede over vandet.

Nu lyder rygterne om prøverne, som om stemningen bag tæppet har været endnu mere intens.

Råbte og hulkede

Kilder fortæller til PageSix, at Adele både råbte og græd, mens hun talte i telefon med sportsagenten Rich Paul, som hun har dannet par med det seneste halve år.

- Adele har grædt, og hun kunne ikke gennemføre én eneste fuld prøvegennemgang den seneste måned, fortæller kilden med tilknytning til casinoet Caesars Palace, og tilføjer:

- Hun havde konstant Rich i røret… Mens hun højlydt råbte og hulkede.

Kilden fortæller videre til mediet, at megastjernen stort set ikke har kunne øve sig på det krævende bagkatalog – eller lave gennemgange af showet – simpelthen fordi hun generelt var ved at ”bryde følelsesmæssigt sammen” hele tiden.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega820979_025_1.jpg
 Foto: MEGA

Adeles koncerter over hele tre måneder var der mange, der havde glædet sig til. Nu frygter fans, at hun aldrig genoptager. (Foto: MEGA)

Fløj direkte hjem

Journalisten, der første gang fik nys om den udskudte koncertrække, Scott Roeben, har talt med flere kilder i Las Vegas, der nu frygter, at Adele helt aflyser sine ”Weekends With Adele” – et show, hvor de dyre billetter vel at mærke har gået som varmt brød.

- Der er forlydender om, at Adele er stresset over sit parforhold. Det betyder, ifølge mine kilder, at hun ikke har det godt med at fortsætte for nuværende. Man kan ikke fokusere, hvis der er ting, der roder i hovedet, forklarer han.

Efter Adele på sin Instagram havde annonceret sin kontroversielle beslutning om at udskyde koncerterne, tog hun angiveligt et privatfly direkte hjem til Los Angeles, hvor kæresten Rich Paul bor.

Sangerinden og NBA-agenten fandt sammen sidste sommer, og forholdet til Paul er Adeles første offentlige forhold siden skilsmissen fra iværksætteren Simon Konecki med hvem hun har sønnen Angelo på ni år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211020-175000-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Den britiske sangerinde ringede ofte hjem til kæresten Rich Paul - og det var blandt andet her, følelserne virkelig fik frit løb (Foto: Ritzau Scanpix)

Billetterne til Adeles koncerter over hele tre måneder på ét og samme spillested på Colosseum blev revet væk – nogle af dem nåede helt op på en pris af 79.000 kroner. Hvilket kan være svært nok at begribe i sig selv, men her skal man have in mente, at store kunstnere ofte sikrer deres pension alene ved hjælp af Las Vegas residency-koncerter.

”Hello”-hitmageren forklarede udskydelsen med corona og forsinkelser på forsendelser.

Roeben tvivler på, at den forklaring alene er nok til at dække hele årsagen bag udskydelsen.

MÅ STIKKE ANDET UNDER

For eksempel skulle planerne for Adeles show have inkluderet et kor på intet mindre end 60 sangere, der skulle medvirke på 007-hittet ”Skyfall”. Desuden skulle sangerinden og hendes hold have droppet spillestedet oprindelige lydsystem, for i stedet at installere topmoderne – og uden tvivl dyr – lydteknologi i salen.

De rigtig røde alarmlamper begynder dog ifølge journalisten Scott Roeben først at blinke, når Adele trækker tæppet væk under samtlige datoer – i stedet for bare at rykke nogle af dem.

- Det er ikke nødvendigt at aflyse en helt residency på grund af manglende udstyr. Det må btyde, at der foregår andre ting, siger han.

null

Sponsoreret indhold