Kendte25. januar 2022

Var dette den sande årsag bag aflysningen? Adele rasede over pool

Superstjernen trak stikket på sin forestående koncertrække i Las Vegas med bare en dags varsel. Nu dukker der nye detaljer op om baggrunden for hendes pludselige aflysning, som hun egentlig oprindeligt forklarede med forsyningskrise og corona
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er altså ikke bare en søndagssyssel af arrangere et megashow, som dem popstjerner hiver pensionen hjem med på Ceasars Palace eller andre store resedency-koncertsteder i spillebyen Vegas.

Månedsvis med massiv planlægning går forud, og derfor kom det også som lidt af et chok, da den 33-årige britiske sangerinde Adele pludselig måtte udskyde sine Las Vegas-koncerter. Dette endda så sent, at flere af hendes trofaste fans allerede var på vej.

Nu skriver The Sun, at det var utilfredshed over en særlig scenografi, der fik ”Easy on Me”-hitmageren til at stille sig på bagbenene.

En grim, gammel dam

Adele skulle undervejs i sit storslåede show stå i midten af en pool med vand i, men den endelige version af den våde kulisse endte med at blive genstand for en del skænderier.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega820979_025_0.jpg
 Foto: MEGA

Adele skulle have indtaget det legendatiske Caesars Palace den 21. januar. (Foto: MEGA)

Ifølge kilder skulle hun have kaldt poolen på scenen for en ”baggy old pond”, som løst oversat på dansk er ”en grim gammel dam” – og i hvert fald ikke særligt flatterende - hvorefter hun pure nægtede at stå i midten af den.

Opløst i tårer gik Adele på Instagram over weekenden, og i en video forklarede hun, hvordan det knuste hendes hjerte, at hun nu måtte aflyse og udskyde sine koncerter i 11. time.

Showet var ikke klar. Og desuden var halvdelen af hendes hold lagt ned af corona.

- Undskyld! Vi har været vågne i over 48 timer nu for at finde ud af det. Vi er løbet tør for tid. Jeg er så flov, lød det blandt andet i Instagram-videoen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/adele3.png
 Foto: Instagram, Adele

Go Easy on Adele: Måske sangerinden op til sine Vegas-koncerter ikke været helt nem at arbejde med. (Foto: Instagram, Adele)

Skulle "gå på vandet"

Skuffelsen var selvfølgelig stor blandt fans, der havde glædet sig til at opleve ”Weekends with Adele”. Billetterne – hvoraf den absolut dyreste af slagsen kostede svimlende 79.000 kroner – gik som varmt brød.

Ifølge en amerikansk kilde, der altså beretter til The Sun, var planen, at Adele skulle hejses op på en platform på vandet.

- Intentionen var at fylde vand i poolen på scenen, mens hun blev løftet af en slags kranmekanisme for at skabe en illusion af, at hun svævede over vandet, fortæller kilden.

- Men da hun så det endelige design, nægtede hun at være med på idéen.

null

Sponsoreret indhold