Kendte28. juli 2021

Ben Afflecks gave til Jennifer Lopez har en særlig betydning

De mange smykker, Jennifer Lopez modtog i fødselsdagsgave fra kæresten Ben Affleck, har hver deres helt særlige betydning.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-07-23_kl._17.52.42.png
 Foto: MEGA

Da Jennifer Lopez forleden fyldte 52 år, fik hun en masse guldsmykker af Ben Affleck, som hun viste frem i samme opslag, som hun gjorde romancen Instagram-officiel med.

Udover en halskæde, der staver "BEN" (Ben Affleck, ikke Tessa-hittet) i vedhænget, har smykkerne fra Foundrae alle en speciel betydning, fortæller Beth Bugdaycay, smykkebutikkens kreative direktør:

- Ben ville gerne give hende noget særligt til hendes fødselsdag. Han ville sammensætte en betydningsfuld fortælling. Det specialdesignede smykke, Ben skabte til Jennifer, viste tydeligt deres kærlighed, men det er også en reminder om deres mulighed for forandring og udvikling.

- Ben satte sig ind i betydningen for hvert enkelt smykke, før han til sidst valgte disse, fortæller hun til E!.

Et løvevedhæng var angiveligt også med i opløbet.

- Jeg synes, at det, han valgte, er helt perfekt. Han gav hende ikke bare den største diamant, han kunne finde, han ville gerne sige noget om deres forhold, siger Beth Bugdaycay.

Vedhængenes særlige betydning

Diamantvedhænget på den ene side af hjertet, er Foundraes "beskyttelsesmedaljon". Skarabæen i midten siges at beskytte mod negative tanker, så bæreren af smykket er mere profuktiv og positiv.

Den anden side af medaljonen repræsenterer ukuelighed - vild og utæmmet ukuelighed ifølge Foundrae.

Blomsterne symboliserer passion og blomstrer selv i mørke og modgang, skriver mærket videre.

- Men vi kan ikke adskille blomsten fra dens torn. Tornen er den risiko, vi løber for noget, vi elsker - for at leve livet fuldt ud uden forbehold.

I midten af den diamantbesatte nøgle, der ligesom resten er i 18 karat guld, er der en "bowdens knude", som skal symbolisere den ægte kærlighedsforbindelse.

Stjernen betyder energi og åndelig guiding, mens hesteskoen er endnu et symbol for beskyttelse. Derudover er der naturligvis J'et i hvidguld med diamanter, og det står for Jennifer eller Jenny.

Nu venter vi bare på, at parret igen ifører sig matchende tracksuits a la 2002.

null

Sponsoreret indhold