Så skete det: Jennifer Lopez og Ben Affleck er officielle

Jennifer Lopez og Ben Affleck er officielt officielle! 

Stjerneparret har nemlig gjort deres store debut på Instagram. Det er dog hverken Jennifer Lopez' eller Ben Afflecks profil, der har fået æren af at dele billede.

I stedet er det J.Lo's BFF gennem mange år, Leah Remini, der har fået lov til at vise det særlige billede af parret frem. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

I forbindelse med Leah Reminis 51-års fødselsdag har parret fået taget et billede sammen med den forhenværende "Kongen af Queens"-skuespillerinde, og billedet er efterfølgende blevet delt sammen med en lang række andre billeder fra festen. 

- #TBT til ikke så længe siden, skriver Leah Remini i opslaget på sin Insta-profil. 

- Ville gerne dele en lille video fra min fødselsdag, fordi jeg fik så meget kærlighed fra jer allesammen med min fødselsdag, men også bare hver dag. 

- Jeg anser mig selv fot at have det bedste supportsystem her på de sociale medier. Og så kan jeg ikke takke mine venner og familie nok for at komme og fejre mig på en måde, der var meget særlig for mig. Det har været et interessant år, så den her fødselsdag  betød meget af mange årsager.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jennifer Lopez og Ben Affleck gik Insta-officielt efter Leah Reminis fødselsdagsfest. (Foto: Instagram)

På sort-hvid-billedet af parret kan den 51-årige Jennifer ses putte sig tæt ind til den 48-årige Affleck, mens Remini også får lov til at kramme skuespilleren. 

Leah Reminis kommentarspor er da også - ikke så overraskende - eksploderet med Bennifer-fans, der jubler over parret. 

- OMG Bennifer! Tak, fordi du har delt det, skriver en følger.

- Omg Jennifer Lopez og Ben Affleck var der?!, skriver en anden.

Lopez og Affleck genfandt kærligheden tilbage i april blot få måneder, efter sangerinden sluttede forholdet og forlovelsen med Alex Rodriguez. 

Siden da har der været fuld fart på kærlighedseventyret, der blandt andet har resulteret i, at Affleck og Lopez har rejst rundt, mødt hinandens familier og kissemisset i offentligheden. 

Parret har tidligere været forlovet fra 2002 til 2004. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close