Bella Hadid og The Weeknd har slået op

The Weeknd og Bella Hadid ved The Met Gala 2016.

The Weeknd og Bella Hadid ved The Met Gala 2016.

Foto: All Over Press

Hun er supermodel, og han er popstjerne. Bella Hadid og The Weeknd var et powercouple, men nu er de to kendisser gået fra hinanden.

Det skriver E! News.

22-årige Bella Hadid og 29-årige The Weeknd har datet siden april 2015 og har ofte vist deres kærlighed frem i offentligheden, blandt andet til Met Gala, men i sidste ende er det distancen mellem dem, der har fået forholdet til at gå i stykker.

- Deres stigende isolation fra hinanden lader til at have ledt til en masse gnidninger. De har skændtes meget på det sidste, fortæller en kilde.

- De er forskellige steder lige nu, både fysisk og mentalt. Bella forbereder sig til sine modeugejobs, og Abel (The Weeknd) arbejder på sin musik og sin kommende debut som skuespiller.

Da Bella Hadid og The Weeknd mødtes, var Bella lige fyldt 18 år. Hun er søster til Gigi Hadid, der også arbejder som model.

Parret slog kort op i november 2016, hvorefter The Weeknd datede Selena Gomez i en kort periode. Han fandt sammen med Bella Hadid igen cirka et år efter, og de to stjerner flyttede sammen i efteråret 2018.

Nu ser det dog ud til, at forholdet er brast.

Vil du læse mere om modeller, sangere og andre kendisser? Så prøv et abonnement på SE og HØR!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close