Becks skilsmisse afsluttet efter to år: Får 10 huse og ikonisk kunst

Beck har blandt andet fået fire originale kunstværker af Banksy med fra skilsmissen.

Beck har blandt andet fået fire originale kunstværker af Banksy med fra skilsmissen.

Foto: Ritzau Scanpix

De er lidt uenige om, hvorvidt de blev separeret i 2017 eller 2019, men sangeren Beck og ekskonen Marissa Ribisi er nu nået til enighed om, hvem der skal have hvad fra skilsmissehjemmene.

Ja, "hjemmene" i flertal. For parret har gennem deres 15 år lange ægteskab raget mange boliger til sig og har nu fordelt dem således, at Beck Hansen, der oprindeligt hed Bek David Campbell, får skødet på 10 af dem.

Marissa Ribisi nøjes med et enkelt hus i Californien.

Og hvor vi andre i et breakup måske kan score en gammel støvsuger eller det der virkelig fede salt og peber-sæt, er det en lidt anden liga for musikeren.

Beck får nemlig også millioner af dollars, en Mercedes, en masse dyrt tøj og flere end 24 kunstværker, hvoraf fire af dem er originale Banksys. Marissa beholoder dog fem Banksy-værker

Det skriver People.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Husker du Pheobes bror Frank i \

Becks nu ekskone, Marissa Ribisi, er tvillingesøster til skuespilleren Giovanni Ribisi, som vi blandt andet kender fra rollen som Phoebes bror i "Venner". Foto: MEGA

Beck og Marissa anmodede om skilsmisse i 2019 og har ifølge magasinet været uenige om, hvornår de blev separeret: Hun siger februar 2019, mens han mener, det var helt tilbage i juni 2017.

Under alle omstændigheder har parret nu afsluttet skilsmissen og er blevet enige om at dele forældremyndigheden over den 17-årige søn, Cosimo, og 14-årige datter, Tuesday.

Dog skal Beck betale godt 114.300 kroner om måneden til ekskonen - plus nogle faste procenter af hans indkomst, alt efter hvordan den udarter sig.

Musikeren er angiveligt mellem 15 og 30 millioner dollars værd - det svarer til op til godt 188 millioner danske kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close