Kendte14. august 2021

Kelly Clarksons kæmpe skilsmissesejr: Eksmanden får ikke hendes millioner

Den amerikanske sangerinde slipper for at betale eksmanden et kæmpe millionbeløb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"What doesn't kill you makes you stronger!"

Sådan synger Kelly Clarkson det selv i en af sine mange pophits, og der er god sandsynlighed for, at hun i disse dage læner sig lidt af lige netop den sætning.

Den 39-årige sangerinde har længe været involveret i en grum skilsmissekrig med eksmanden Brandon Blackstock. En krig, der blandt andet har handlet om, hvor mange penge han skulle forlade forholdet med.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega583633_094.jpg
 Foto: MEGA

Kelly Clarksons eksmand har tidligere fungeret som hendes manager. Nu påstår sangerinden dog, at han har varetaget det job på ulovlig vis. Det vides ikke, om det er årsagen til parrets skilsmisse. (Foto: MEGA)

Kelly Clarkson havde ellers sikret sin popformue med en ægtepagt, da hun og Blackstock efter to års forhold blev gift i oktober 2013, men den har Blackstock forsøgt at kæmpe imod.

Torsdag var der så langt om længe gode nyheder for den Grammy-vindende sangerinde.

En dommer har nemlig kendt parrets ægtepagt som værende gyldig, og det betyder, at eksmanden får et betydeligt mindre beløb i lommen, når han lukker døren efter sig.

Kelly Clarkson skreg eftersigende af lettelse under indspilningerne til sangtalentprogrammet "The Voice", som hun selv er dommer på, da hun modtog den gode nyhed via e-mail.

Det skriver TMZ.

Dommerens afgørelse betyder blandt andet, at alt, hvad Kelly Clarkson har tjent, mens hun har været gift med Brandon Blackstock, går til hende selv og skal ikke deles.

Netop en deling var dog, hvad Blackstock havde håbet på. Ifølge PageSix har han desuden krævet, at Clarkson betalte ham 1,7 mio. kr. i ægtefælle- og børnebidrag. Han krævede også, at hun stod for at betale alle hans advokatudgifter, der på daværende tidspunkt var løbet op på 10,5 mio. kr.

De udgifter slipper Clarkson nu for. Det forventes dog, at hun fortsat skal betale eksmanden godt 450.000 kroner i børnebidrag.

Sangerinden har desuden fået den primære forældremyndighed over parrets to børn, Remington og River Rose. Det skyldes, at Brandon tidligere valgte at flytte til Montana og bo på en ranch, der nu ejes af Kelly Clarkson alene.

Sponsoreret indhold