Kendte19. oktober 2022

Barnepigen slår til igen: Nu deler hun flere vilde beskyldninger om Olivia Wilde og Jason Sudeikis

Eks-parrets tidligere barnepige er ikke færdig endnu...
Olivia Wildes og Jason Sudeikis' tidligere barnepige er på den igen.
Olivia Wildes og Jason Sudeikis' tidligere barnepige er på den igen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Og så er vi klar til runde to...

Olivia Wildes og Jason Sudeikis' tidligere barnepige er nemlig ikke færdig endnu.

Hun medvirkede tidligere på ugen i et chokerende interview, hvor hun blandt andet påstod, at rygterne om, at Olivia Wilde var Jason Sudeikis utro med Harry Styles var korrekte.

Hun påstod endvidere, at Jason Sudeikis brød så meget sammen over at finde ud af det, at han på et tidspunkt hoppede ud foran Olivia Wildes bil for at stoppe hende i at køre hjem til popstjernen.

Nu er Daily Mail så klar med en opfølgende artikel, selvom eks-parret allerede har benægtet og taget afstand fra deres tidligere barnepige.

I den nye artikel påstår barnepigen, at Jason Sudeikis fortalte hende intime og private detaljer om bruddet med Olivia Wilde.

Ifølge barnepigen skal "Ted Lasso"-stjernen blandt andet have fortalt hende, at Olivia Wilde og ham sov nøgne sammen blot få uger, før hun blev spottet hånd-i-hånd med Harry Styles i offentligheden.

Olivia Wilde skal angiveligt have droppet Jason Sudeikis den 8. november 2020, men hun skal - ifølge barnepigen - have fortsat et kæreste-lignende forhold med Jason Sudeikis helt frem til december.

Harry Styles taler her med Olivia Wilde til premieren på deres film, "Don’t Worry Darling".
Harry Styles taler her med Olivia Wilde til premieren på deres film, "Don’t Worry Darling".
 Foto: MEGA

Første da hun og Harry Styles blev fotograferet sammen til et bryllup i januar, skal hun have afsluttet forholdet til Jason Sudeikis helt.

- Jeg var i chok, da jeg så Olivia holde Harry i hånden i nyhederne, for bare en måned tidligere sendte hun beskeder til Jason om, hvor meget hun elskede ham, siger barnepigen.

Hun påstår, at Jason Sudeikis både viste hende beskederne fra Olivia Wilde, og at han lod hende høre flere talebeskeder fra skuespillerinden.

Ifølge barnepigen sendte Olivia Wilde meget forskellige signaler til Jason Sudeikis, fordi hun ikke ville give helt slip på ham.

Jason Sudeikis og Olivia Wilde mødte hinanden i 2011, efter de begge to blev skilt fra deres tidligere ægtefæller.

De blev forlovet i 2013 og har to børn sammen på seks og otte år.

Det tidligere par, der gik fra hinanden i november 2020, tog forleden stærkt afstand fra barnepigen og hendes udtalelser.

- Som forældre er det ekstremt trist at høre, at ens tidligere barnepige til vores børn vælger at dele så falske og grove løgne om os offentligt, sagde det tidligere par i en fælles udtalelse og fortsatte:

- Hun (barnepigen, red.) har i 18 lange måneder chikaneret os, vores familie, vores venner og vores kollegaer, men nu har chikanen nået nye højder. Vi vil fortsætte med at fokusere på vores børn og håber, at hun nu vil vælge at lade vores familie være i fred.

Sponsoreret indhold