Kendte18. oktober 2022

Jason Sudeikis og Olivia Wildes barnepige giver chok-interview

Det tidligere kendispar har lagt stridsøksen for en kort stund og svarer nu tilbage på vilde beskyldninger fra deres tidligere barnepige
Olivia Wilde og Jason Sudeikis har lagt uvenskabet til side for en kort stund.
Olivia Wilde og Jason Sudeikis har lagt uvenskabet til side for en kort stund.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Jason Sudeikis og Olivia Wilde ikke ligefrem har formået at være de bedste venner efter deres brud, men nu har de tilsyneladende lagt stridsøksen for en kort stund.

Det sker, efter deres tidligere barnepige har medvirket i et chok-interview med Daily Mail.

I interviewet leverer barnepigen den ene bombe efter den anden om det tidligere kendispar, der gik fra hinanden i november 2020.

Hun påstår blandt andet, at rygterne om, at Olivia Wilde var Jason Sudeikis utro med Harry Styles er korrekte - og hun fortæller videre, at Jason Sudeikis fandt ud af det, fordi han fandt e-mails mellem de to.

I interviewet påstår barnepigen også, at Jason Sudeikis var fuldstændig knust, da han lærte om utroskaben.

- Jeg havde haft fri i weekenden, og da jeg kom tilbage, græd han rigtig meget. Jeg vidste ikke, hvad der var sket overhovedet, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Efter jeg havde gjort børnene klar, kom Jason op til mig grædende og sagde: "Hun har forladt os. Hun har forladt os".

Uvenskabet mellem Olivia Wilde og Jason Sudeikis tog nye højder, da hun fik overleveret skilsmissepapirerne midt under en konference foran alle.
Uvenskabet mellem Olivia Wilde og Jason Sudeikis tog nye højder, da hun fik overleveret skilsmissepapirerne midt under en konference foran alle.
 Foto: Ritzau Scanpix/Valerie Macon

Ifølge barnepigen skal Jason Sudeikis angiveligt også have kastet sig ud foran Olivia Wildes bil, da hun efterfølgende ville køre hen til den tidligere "One Direction"-stjerne.

Barnepigen siger også, at Jason Sudeikis endte med at fyre hende 1. februar 2021, hvor han i et raserianfald havde drukket sig stangstiv.

Barnepigen, der ikke står frem med navn i artiklen, var ansat til at passe på Olivia Wildes og Jason Sudeikis' børn i tre år, inden hun blev fyret.

De to stjerner har langt fra været på talefod siden deres brud, men står nu sammen i fælles front i kølvandet på barnepigens udtalelser.

I en udtalelse kalder de beskyldningerne for "falske og grove løgne".

- Som forældre er det ekstremt trist at høre, at ens tidligere barnepige til vores børn vælger at dele så falske og grove løgne om os offentligt, siger det tidligere par og fortsætter:

- Hun (barnepigen, red.) har i 18 lange måneder chikaneret os, vores familie, vores venner og vores kollegaer, men nu har chikanen nået nye højder. Vi vil fortsætte med at fokusere på vores børn og håber, at hun nu vil vælge at lade vores familie være i fred.

Jason Sudeikis og Olivia Wilde har to børn sammen i alt. Børnene er i dag henholdsvis seks og otte år.

Sponsoreret indhold