Er det sjovt eller ondt? Barberede slædehund helt skaldet

(Foto: Twitter)

Er det bare sjov og spas? Eller er der i virkeligheden tale om dyrplageri?

Dét spørgsmål er flittigt blevet debatteret på de sociale medier, efter at et billede af en hund for nylig blev delt på det sociale medie Twitter.

Billedet viser en hund af racen siberian husky, efter at den er blevet barberet godt og grundigt. Faktisk er det kun hovedet og halen, der stadig har pels.

- Hvis du aldrig har set en husky med absolut ingen pels, så værsgo. Velbekomme, skriver burgeren, der kalder sig OmonaKami, på sin Twitter-profil.

Brugeren delte billedet torsdag, og siden er det blevet delt mere end 32.000 gange – og ikke mindst fået en masse kommentarer.

For mens nogle synes, at det bare er sjovt og skægt, er der også andre brugere, der mener, at det decideret er dyrplageri.

- Dette ødelægger deres pels permanent og fører til, at pelsen ikke længere fungerer, skriver en Twitter-bruger ved navn Lily Stark således.

Der er dog andre, der mener, at der kan være en helt naturlig forklaring på, hvorfor hunden har mistet sin pels.

- Nogle gange er der medicinske årsager til, at en pels skal barberes. Nogle hunde kommer til internater smurt ind i tjære. Man ved aldrig, skriver en Twitter-bruger ved navn Lorelei Mission.

Hvad mener du? Deltag i debatten herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close