Hund blev forladt af sin egen familie – nu er der endelig godt nyt

Foto: Lolys Menchaka/Facebook

En video af verdens måske mest triste hund har de seneste dage fået tårerne frem hos tusindvis af hundeelskere over hele verden.

Den hjerteskærende video viste øjeblikket, hvor den fire år gamle pitbull-blanding Electra opdagede, at den var blevet efterladt på et dyreinternat af sin egen familie, der ikke længere ønskede den.

Helt forvirret og bange sad Electra så alene i et bur på et dyreinternat i Pomona, Californien – uden familie eller et sted at bo.

Lille Electra med det sørgmodige blik. Foto: Facebook

Videoen af den triste hund gik hurtigt viralt, og det væltede ind med kommentarer fra folk, der ønskede at give den sørgmodige hund et nyt og kærligt hjem.

Og nu er der langt om længe en lykkelig afslutning på den triste historie.

Electra flyttede for få dage siden ind hos sin nye familie i Rancho Sante Fe i San Diego.

Her skal hun nu bo hos en kærlig familie, der består af en enlig mor og hendes 16-årige datter.

Tiffany Tan, som driver et dyreinternat i området, fortæller, at Electra nu kan se frem til et kærligt og fantastisk hundeliv. Og Electra er da også allerede som forvandlet.

- Jeg har kigget til hende hver dag, jeg skulle lige bedømme hendes temperament. Hun er en fantastisk hund, hun er slet ikke den samme hund, der var på dyreinternatet. Hun er så kælen. Hun vil hele tiden kæles, fortæller Tiffany Tan til News.com.au.

Tiffany Tan er ikke i tvivl om, at der venter Electra et godt hundeliv. Og så er hun heller ikke i tvivl om, at Electras historie kan hjælpe andre hunde i fremtiden. Videoen med hende er nemlig blevet set millioner af gange – og dyreaktivisten håber, at flere derfor vil forstå budskabet: Hunde betaler en høj pris, når vi bare efterlader dem og ikke gider dem mere!

Se eller gense videoen med Electra herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close