Lego-dronning hyrer Malou Aamund: Milliard-mø

Malou Aamund er til daglig direktør for Google i Danmark – nu får hun en titel mere på visitkortet.

Malou Aamund er til daglig direktør for Google i Danmark – nu får hun en titel mere på visitkortet.

(Foto: Dan Mariegaard)

Malou Aamund får brug for en regnemaskine med rigtig mange cifre, når hun fremover mødes med Lego-familien i Billund.

Den 50-årige Google-direktør og ekskæreste med kronprins Frederik er nemlig blevet medlem af bestyrelsen for Lego-familiens pengetank, Kirkbi A/S, der bestyrer en formue på 88.000.000.000 kr.

Kirkbi ejes af kronprinsens 42-årige veninde Sofie Kirk Kristiansen, hendes far Kjeld, broderen Thomas og søsteren Agnete.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Kirk Kristiansen, som har fået Malou ind i sin pengetank, er Danmarks rigeste kvinde. Hun optræder sjældent offentligt og foretrækker et tilbagetrukket liv på sit jagtslot i Klelund plantage. (Foto: Aller Media)

Kirkbis 88 milliarder ligger ikke og samler støv. Størstedelen af formuen er selvfølgelig placeret i Lego, men der er også investeret penge i servicevirksomheden ISS, støvsugerfirmaet Nilfisk, Falck, ejendomme og vindmøller.

Malou Aamund er datter af erhvervsmanden Asger Aamund og dermed bonussøster til modellen Oliver Bjerrehuus.

I begyndelsen af 90'erne var hun og kronprinsen i halvandet år kærester. Malou er tidligere folketingsmedlem og model og nu gift med Radio 24syvs direktør Mikael Bertelsen, som hun har tre børn med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Frederik holder døren for Sofie. Nu har Sofie åbnet døren til bestyrelseslokalet for kronprinsens ekskæreste. (Foto: Aller Media)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close