Kendte 23. november 2019

Arvingerne siger stop: Kim Larsen-show aflyst

Den udsolgte kabaret ”Fru Sauterne” på Odense Teater bliver ikke til noget.
(Foto: Claus Poulsen)

Den 23. marts var kabaret-showet ”Fru Sauterne” på plakaten på Odense Teater, og alle forestillinger var allerede udsolgt. Men det har Kim Larsens efterladte sat en stopper for.

Arvingerne til musikrettighederne ønsker ifølge Krogager Kabareterne ro omkring sig efter sangerens død i september sidste år og har derfor blokeret for ”Fru Sauterne”, der skulle indeholde Kim Larsen-sange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg havde arbejdet et par år på den, søgt fonde, lavet pr-materiale og var nået ret langt, fortæller idékvinden bag projektet, skuespiller Liselotte Krogager, til Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Det gjorde ondt på familien, fru Liselotte, 53, og sønnerne Lui, 21, og Hjalmer, 24, da de mistede familiens overhoved. Og mere end et år efter har de stadig brug for ro omkring sig. (Foto: Thomas Laursen)

Odense Teater har derfor taget de solgte billetter retur.

Ikke første nej

Det er ikke første gang, at familien Larsen har bedt om ro efter den folkekære musikers død. Tidligere på året har de frabedt sig, at der opkaldes en vej eller en plads efter Kim Larsen.

Det skrev de direkte til Københavns Kommune, da der var planer om at give en lille, grøn plet på Christianshavn navn efter hitmageren.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Aller Media)

Kim Larsen døde sidste år 30. september, 72 år gammel. (Foto: Aller Media)

Da det blev offentliggjort, fulgte Odense Kommune straks efter og skrinlagde alle tanker om at omdøbe et sted i den by, hvor Kim Larsen levede de sidste 20 år af sit liv.

Liselotte Krogager begræder selvfølgelig situationen, som nu betyder, at hun i stedet for at lave kabaret sandsynligvis må gå på understøttelse frem til hendes næste show, Ganløse Revyen, næste sommer.

Sponsoreret indhold