Ansel Elgort i drastisk transformation: Ikke et hår på hovedet

Foto: MEGA

Den 27-årige ”Baby Driver”-skuespiller Ansel Elgort har siden sommeren sidste år, hvor han på Twitter blev anklaget for voldtægt, holdt sig langt væk fra sociale medier og søgelyset generelt.

Faktisk har han, siden han selv gik ud og benægtede alle anklager om at have begået seksuelt overgreb, slettet alle sine opslag på sin Instagram.

Men nu ser det ud som om, han igen er ved at finde tilbage – eller i hvert fald starte på en frisk, hvad angår de ellers velkendte lange lokker.

En af skuespillerens venner kunne nemlig tirsdag dele et billede af de to sammen, hvor de begge står med et ganske friskbarberet hoved.

Billedet er det tredjesidste i rækken

Han er dog i øjeblikket i gang med en serie til streamingtjenesten HBO – og den nye frisure kan derfor også være en del af hans karakter i serien.

Artiklen fortsætter under billedet

De bølgede lokker er fortid for nu. Foto: MEGA

Siden han blev verdenskendt for sin rolle i henholdsvis ”Divergent”-filmene og efterfølgende tåreperseren ”The Fault in Our Stars” har den 27-årige været kendt for sine bølgede, lange lokker. Det vides derfor ikke, om han vil lade håret vokse tilbage, når han er færdig med optagelserne af sine kommende tv-projekter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close