Kendte21. juni 2020

Ansel Elgort anklaget for voldtægt: Nu svarer han igen

Skuespiller Ansel Elgort svarer nu igen på anklager om, at han har seksuelt overfaldet en 17-årig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ansel_elgort.jpg
 Foto: MEGA

Fredag blev den 26-årige "Baby Driver"-skuespiller anklaget for have seksuelt overfaldet en 17-årig kvinde ved navn Gabby. Nu svarer Ansel Elgort på de beskyldninger, der er væltet ind over ham i løbet af weekenden.

- Jeg var ulykkelig over at se de opslag på sociale medier, der i løbet af de seneste 24 timer har cirkuleret om mig, skriver han i et længere opslag på sin Instagram-profil.

- Jeg kan ikke påstå at forstå Gabbys følelser, men hendes beskrivelse af begivenhederne, er simpelthen ikke, hvad der skete. Jeg har aldrig og vil aldrig overfalde nogen.

https://imgix.seoghoer.dk/gabby_og_ansel_elgort.jpg
 Foto: Twitter

Ifølge Gabby er det hende og skuespilleren, der her ses sammen. Foto: Twitter

Fredag valgte en delvist anonym ung kvinde ved navn Gabby at dele historien om, at hun tilbage i 2014 blev seksuelt overfaldet af skuespilleren Ansel Elgort, efter de to angiveligt mødte hende hinanden gennem sociale medier.

- Jeg blev voldtaget få dage efter min 17-års fødselsdag. Jeg var kun fucking 17, og han i 20’erne. Han vidste, hvad han lavede, skriver hun i et opslag på sin Twitter-profil, der nu er blevet fjernet igen.

Siger undskyld

Ansel Elgort indrømmer at have mødt den unge kvinde, men han genkender ikke den historie, der er blevet delt på Twitter.

- Det, der er sandt, er at i New York i 2014, da jeg var tyve, havde Gabby og jeg et kort, lovligt og fuldstændig konsensuelt forhold. Desværre håndterede jeg ikke vores brud godt, indrømmer han.

- Jeg stoppede med at svare hende, hvilket er en umoden og tarvelig ting at gøre mod nogen. Jeg ved, at denne forsinkede undskyldning ikke fritager mig for min uacceptable opførsel, da jeg forsvandt.

- Når jeg ser tilbage på min attitude, så væmmes jeg og skammer mig dybt over den måde, jeg opførte mig på. Jeg er virkelig ked af det. Jeg ved, at jeg skal fortsætte med at reflektere, lære og arbejde med at vokse i empati.

Sponsoreret indhold