Kendte20. juni 2020

Ansel Elgort anklaget på Twitter: - Jeg blev voldtaget få dage efter min 17-års fødselsdag

Skuespilleren blev fredag hængt ud på det sociale medie Twitter, da en delvist anonym kvinde valgte at dele sin historie om den nu 26-årige Ansel Elgort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ansel_elgort.jpg
 Foto: MEGA

Det er kun få dage siden, at skuespilleren Danny Masterson blev anklaget for at have voldtaget tre kvinder, og nu er den altså gal igen i skuespiller-land.

For fredag valgte en delvist anonym kvinde med fornavnet Gabby på Twitter at informere offentligheden om, at hun tilbage i 2014, som bare 17 år gammel, blev seksuelt overfaldet af den nu 26-årige skuespiller Ansel Elgort, efter at de to angiveligt fandt hinanden på sociale medier.

Det skriver blandt andet Mirror og Daily Mail.

- Jeg blev voldtaget få dage efter min 17-års fødselsdag. Jeg var kun fucking 17, og han i 20’erne. Han vidste, hvad han lavede, begynder hun i et længere skriv på sin Twitter profil, der dog senere er blevet fjernet igen.

Fandt hinanden på Instagram

Som så mange andre fans valgte den dengang 16-årige Gabby at sende Ansel en besked på Instagram i håbet om, at han ville nå at se den, inden hendes fødselsdag dagen efter.

Og til hendes store overraskelse, så så ”The Fault in Our Stars”-skuespilleren faktisk den kærlige fan-besked og valgte at svare hende prompte.

- Hvordan kunne jeg ikke opdage dig cutie? Tillykke med fødselsdagen, skriver skuespilleren og følger hurtigt op med endnu en besked:

- Find mig på snapchat under ”itsansolo”, det er min private snapcat, så giv den ikke til andre, skriver han, hvilket kan ses på et screenshot, som Gabby valgte at dele med sin længere besked på Twitter.

https://imgix.seoghoer.dk/ansel_elgort_instgram.jpg
 Foto: Twitter

Her kan det ses, at Ansel Elgort rent faktisk svarede hende på Instagram-beskeden. Foto: Twitter

Men det der kunne have været en vild historie at fortælle veninderne, udviklede sig i stedet til et mareridt, der i dag har givet hende PTSD og panikangst.

- I stedet for at spørge mig, om jeg ønskede vi skulle stoppe med at have sex, da du vidste, det var min første gang og jeg græd i smerte, og jeg ikke havde lyst, der var de eneste ord, der kom ud af din mund: ”vi er nødt til at få dig i gang”, skriver hun videre.

Ville have en trekant

Ifølge Gabby så stoppede det dog ikke der, da skuespilleren angiveligt spurgte hende, om hun og en af hendes danseveninder ville være friske på at have en trekant med ham.

- Jeg sagde ikke noget til nogen, fordi han sagde, at det kunne ”ødelægge hans karriere”.

https://imgix.seoghoer.dk/gabby_og_ansel_elgort.jpg
 Foto: Twitter

Ifølge Gabby er det hende og skuespilleren, der her ses sammen. Foto: Twitter

Daily Mail har forsøgt at få en kommentar fra skuespillerens manager, men de har endnu ikke hørt tilbage.

Sponsoreret indhold