Kendte7. februar 2020

Anni får sin nye Erik: Prinsesse for en dag

Anni Fønsby har sagt ja til at gifte sig med kæresten René til et storstilet bryllup.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anni_foensby_1_0.jpg
 (Foto: Privat)

Den helt store kærlighedsfest er på trapperne for venner og familie til tv-stjernen Anni Fønsby, som har sagt ja til at hive brudesløret på og love ham, at de skal følges ad i medgang og modgang.

På en ferie i Thailand har kæresten, René, været nede på knæ og fået et kort og kontant "ja".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anni_foensby_4.jpg
 (Foto: Privat)

På hotellet i Thailand havde René forberedt personalet på, at han ville gå på knæ for sin udkårne, så de havde forberedt en lille dekoration og tog et billede af det smukke øjeblik. Bryllupsfesten bliver en stor en af slagsen, lover Anni – men tid og sted er slet ikke besluttet endnu. (Foto: Privat)

Og selv om intet endnu er planlagt – hverken tidspunkt eller sted for brylluppet – er der en detalje, som Anni allerede har styr på:

Hun skal for første gang prøve at stå hvid brud.

– Det har jo altid været en drøm at få lov at være prinsesse for en dag, fortæller den lykkelige nyforlovede, som regner med, at festen først kommer til at ligge i foråret 2021, så der er tid til at planlægge alle detaljer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anni_foensby_3.jpg
 (Foto: Privat)

Anni Fønsbys smukke forlovelsesring. (Foto: Privat)

Accepterer fortiden

Selv om hun blot har kaldt René for sin kæreste i et lille års tid, er mavefornemmelsen helt rigtig.

– I en alder af 47 år er det jo fantastisk, at man stadig kan tro på kærligheden, og at man stadig vil dele livet med en anden, siger Anni, der kalder sin udkårne for "min bedste kæreste nogensinde".

– Vi accepterer hinanden for det, vi er, og vi accepterer den bagage, som man har med, når man har nået vores alder. Det er utroligt dejligt, for tidligere har jeg altid følt, at jeg skulle lave om på mig selv og gå på kompromis med en masse ting. Det skal jeg ikke i dette forhold, og det er befriende og dejligt.

– Og så har han bare et hjerte så stort, siger den forelskede Fønsby.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anni_foensby_2_0.jpg
 (Foto: Privat)

For første gang har Anni en kæreste, som ikke ønsker at lave om på hende – så hun var ikke i tvivl, da hun fik muligheden for at forlove sig med ham og dele både liv og mundvand med ham i fremtiden. (Foto: Privat)

Hårdt 2019

Frieriet skete, ligesom Anni var ved at geare ned efter en hård periode, hvor hun inden for få måneder har åbnet sin nye behandlingsklinik, La Concordia, er flyttet sammen med kæresten, har været udsat for indbrud og har været ganske tæt på at miste sin far, der har været i behandling for en kræftsygdom.

– Lige nu vil vi gerne trække vejret lidt og undgå at stresse over bryllupsplanlægningen, siger den kommende brud.

Det er ikke første gang, at Anni bliver frue.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anni_foensby_6.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Danskerne lærte for alvor Anni at kende, da hun indtog Hollywood på TV sammen med sin første mand, Erik Damgaard, 58. (Foto: Claus Poulsen)

I 2009 blev hun gift med it-milliardæren Erik Damgaard, efter parret var blevet et af Danmarks hotteste samtaleemner i tv-programmet "Erik og Anni goes to Hollywood".

Parret nåede at få datteren Victoria, før de i 2012 gik fra hinanden – heldigvis er kærligheden nu tilbage i Annis liv.

null

Sponsoreret indhold