anni fønsby

Nyeste artikler om anni fønsby

Bordelmutter, jetsetter og tv-darling. Anni Fønsby har mange titler på sig, men hun er nok mest kendt for sine fyldige læber og ditto bryster.

Med brysterne i fokus lærte vi jetsetteren Anni Fønsby at kende, da Anni og Erik i 2008 optrådte på tv, som Danmarks nye succespar. Anni og it-milliardæren Erik Damgaard lærte hinanden at kende, da Anni arbejdede i sin egen skoforretning ”Cavallier Shoes” i 2007 i København. En rolig dag i januar slentrede Erik forbi skoforretningen, da han fik øje på sin kommende udkårne – den storbarmede Anni Fønsby. 16 måneder senere blev Anni gift forlovet med sin milliardær, og pludseligt levede hun et jetsetter liv i Hollywood og Hellerup.

Den storbrystede blondine var dog mere end en sexet sko-ekspedient. I 90’erne prydede blondinen siderne i det legendariske herremagasin Playboy, hvor de store bryster endnu engang var i fokus. Men det var ikke kun det kulørte blads læsere, der kunne se Anni (og hendes bryster) folde sig ud på lagnerne. Det kunne kunderne på bordeller rundt omkring i Danmark også. Her gik hun godt nok under navnet Sabrina, men brysterne var de samme.

Hvor andre kvinder måske nøjes med at tjene lidt lommepenge til studierne, gjorde Anni en god forretning ud af lagenaktiviteterne. Faktisk så god, at hun også tjente penge på andre pigers salg af sex, og ad flere omgange måtte en tur bag tremmer for rufferi.

Sidst hun besøgte hotel tremmely, var hun i mellemtiden blevet gift med IT-milliardæren Erik Damgaard. De to turtelduer forevigede deres kærlighed i realityprogrammet ”Anni og Erik goes to Hollywood”, hvor man kunne følge deres op- og nedture. I 2008 kunne den daværende 36-årige Anni, nu med efternavnet Brinch, afsløre, at parret ventede sig et barn. Anni havde i forvejen en datter, mens Erik Damgaard selv er far til to teenagere.

Men bordeldrift var tilsyneladende ikke lige IT-kanonens kop te, og efter flere års parløb, og en datter, blev de skilt, alt imens Anni afsonede sin dom. I 2013 kunne hun så fejre sin frihed – både fra Erik og fra fængslet.

I 2015 kunne man så igen se Anni, nu igen Fønsby, på de danske TV-skærme. I programmet ”Jeg er en celebrity – få mig væk herfra!” kunne man se brysterne klare skærene i den dunkle jungle side om side med en lang række danske kendisser. Selvom Gustav er udbredt homoseksuel, så kunne man tro, at reality-kongen har noget for store bryster, for, udover Linse, blev Gustav tætte venner med Anni under palmerne i junglen i Sydafrika.

Tidslinje:

Sponsoreret indhold