Nyheder 13. marts 2009

Anni og Erik: Hun får ikke en krone

Efter det stærkt neddroslede bryllup har millionær-parret fejret deres ægteskab ved også at få lavet en ægtepagt
Anni og Erik er et rationelt tænkende ægtepar, der har fået lavet særeje
Anni og Erik er et rationelt tænkende ægtepar, der har fået lavet særeje
Foto: All Over

Nu er det der med skilsmisse og død ikke emner, der falder først for, når man er nygift og forelsket.

Medmindre man er Erik Brinch Damgaard. IT-millionæren og hans nyslåede hustru Anni Brinch Damgaard har sikret deres penge hver især ved at lave en ægtepagt.

Skulle de blive skilt, får Anni ikke en krone. Modsat vil Erik heller ikke få andel i Annis penge. Det fremgår af ægtepagten, som Ekstra Bladet har fået akt-indsigt i.

"Alt hvad vi hver især ejer, samt alt hvad vi hver især erhverver i fremtiden skal tilføre den pågældende som fuldstændigt særeje og derfor ikke deles hverken i tilfælde af sepration, skilsmisse, besondring eller ved død", står der i aftalen.

Hverken Anni eller Erik har ønsket at kommentere aftalen, som er indgået kort efter, at de 2 blev gift ved en hemmelig ceremoni 19. februar på Frederiksberg Rådhus, hvor kun Annis mor Liselotte Deutch og Annis datter, Isabel, deltog. Eriks børn, Sebastian og Marie-Louise, som han har med eks-konen Signe, var ikke med til brylluppet, men netop de 2 blev tilgodeset som hans arvinger med ægtepagten.

Hvor mange penge der eventuelt kunne blive tale om er uklart efter, at Erik i kølvandet på finanskrisen og heftige tab nu ikke længere kan kalde sig IT-millardær, men må nøjes med det knap så flatterende prædikat IT-millionær.

Sponsoreret indhold