Kendte 21. marts 2020

Anne Linnets hustru om stor aldersforskel: Det er spændende

28-årige Kathrine Kjær Linnet har altid været tiltrukket af ældre kvinder. Som 14-årig blev hun første gang ramt af Amors pil.
(Foto: Robin Skjoldborg)

Kathrine Kjær Linnet, som i december blev gift med 38 år ældre Anne Linnet – har altid været tiltrukket af kvinder, der var meget ældre end hende selv.

Det afslører hun i podcasten "Anden til Venstre".

– Da jeg var 14 år, forelskede jeg mig i en kvinde, som er på alder med Anne nu – hun var selvfølgelig yngre dengang, siger hun og fortæller, at "fordi det ikke blev ført ud i livet, voksede det så stærkt inden i mig". 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

– Jeg kan se, at nogle af de kvaliteter, jeg falder for, og er faldet for i Anne, helt klart kommer fra dengang på en eller anden måde, siger Kathrine om sin første forelskelse som 14-årig. (Foto: Thomas Laursen)

Ifølge den unge jurastuderende har hendes opvækst formentlig også haft indvirkning på, at hun falder for kvinder, der er ældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er også stor aldersforskel mellem hendes mor og far, som hun beskriver som gamle forælde.

Mystisk og spændende

Hendes far er i dag langt over 80 og kunne dermed ifølge Kathrine faktisk være Annes far.

– Mine forældre er skilt, men især hos min far har det været noget andet, vi har snakket om, og de ting, vi har gået op i. Og det er måske også et eller andet sted ubevidst de kvaliteter, jeg har søgt i en kvinde, der var ældre end mig. Fordi de samtaler kunne jeg ikke få med en på min egen alder, siger hun i podcasten.

Ifølge den nygifte skønhed skaber aldersforskellen spænding og mystik i hendes og Annes forhold:

– Vi er vokset op i forskellige generationer, og vi har forskellige referencerammer. Det tror jeg måske alligevel gør, at det også bliver spændende – eller at det bliver fremmed på en eller anden måde, og det er sådan lidt mystisk. Min verden er lidt mystisk for hende, og hendes verden er lidt mystisk for mig i kraft af den her aldersforskel, fortæller hun i "Anden til Venstre".

Sponsoreret indhold