Kendte20. september 2019

Sanne Salomonsen afviser krig med Anne Linnet

Holdet bag "Sanne - The Musical" måtte i sidste øjeblik fjerne flere sange fra forestillingen, som er skrevet af Anne Linnet. Selv afviser Sanne, at hun er blevet uvenner med sin gamle veninde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sanne_salomonsen_3.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Folkene bag "Sanne - The Musical" har haft meget travlt de seneste dage, da de har været nødsaget til at fjerne nogle af Anne Linnets sange fra musicalen.

Selvom de to veninder har været på turné med Anne, Sanne og Lis, så spekulerede flere medier i, at gammel uvenskab skulle være blusset op mellem Linnet og Salomonsen.

Sanne Salomonsen påstod til premieren på musicalen, at hun ikke kendte særlig meget til sagen, da hun det seneste stykke tid har opholdt sig i Sverige.

Det fortæller sangerinden til B.T..

- Jeg hørte først om det i dag. Jeg har været i Sverige og ikke set, hvad der står i aviserne, lød det fra Sanne på den røde løber.

Den 63-årige sanger fortalte ligeledes, at der ikke burde være fnidder mellem hende og Anne Linnet, da de to kvinder har været på turné sammen i hele 2019.

https://imgix.seoghoer.dk/20190718_mho0211.jpg
 Foto: Martin Høien

Her ses trioen sammen. Foto: Thomas laursen

- Jeg er ikke rigtig involveret i det her. Jeg mener, vi er sammen hele tiden, så jeg fornemmer ikke, der har været noget som helst, sagde Sanne til avisen.

Forestillingens producent, Thomas Langkjær, er heller ikke af den opfattelse, at der skulle være ballade mellem de to kvinder, da der alligevel bliver spillet nogle af Anne Linnets sange i musicalen.

- Vi har stadig tre af hendes sange med i forestillingen, og der er ingen dårlig stemning. Der har været et fint samarbejde. Anne kommer stadig og ser musicalen, og vi har stadig en taksigelse til hende i programmet, sagde Thomas Langkjær til Berlingske Tidende.

Sponsoreret indhold