Kendte 8. maj 2019

Sådan mødte Anne Linnet sin 38 år yngre kvinde

Hitsangeren Anne Linnet fortæller åbent og ærligt om sin 38 år yngre kæreste i et stort interview med Ud & Se. Her fortæller den 65-årige sangerinde blandt andet, hvordan hun mødte Kathrine, der er 27 år
(Foto: Peter Grosen)

Normalt går hun stille med dørene, når det handler om privatlivet.

Men i et stort interview med Ud & Se fortæller Anne Linnet, 65, nu åbent og ærligt om sit forhold til sin 38 år yngre kæreste – og forlovede – Kathrine, 27.

Her afslører Anne Linnet blandt andet, hvordan parret i sin tid mødte hinanden tilbage i september 2017.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Peter Grosen)

Anne Linnet og Kathrine Kjær er smaskforelskede. Foto: Aller Media

Anne Linnet fortæller, at hun mødte sin udkårne efter en af hendes koncerter på Det Kongelige Teater:

- En fælles bekendt havde overtalt Kathrine til at tage med til koncerten. Bagefter var der vel 50 personer backstage, og hun var en af dem. Jeg så hende straks gennem mængden, og jeg holdt så lige blikket det ekstra for at se, om jeg havde set rigtigt. Det gjorde hun også, og vore blikke mødtes, siger Anne Linnet i interviewet med Ud & Se og fortsætter:

- Jeg var nødt til at gå lidt, for der var en journalist, der skulle have et interview, men hun (Kathrine, red.) var der heldigvis, da jeg kom tilbage. Jeg gik direkte hen til gruppen, hun stod i. 'Jeg har set dig før', sagde jeg. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke sove. Jeg vidste godt, at der var sket noget. I dag ved jeg, at Kathrine heller ikke kunne sove.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julebryllup

Efterfølgende gik det op for Anne Linnet, hvor hun første gang havde set sin kommende kone.

- Det var under en koncert i Frederikshavn, jeg fik øje på hende. Hun stod ude i siden, og jeg vidste med det samme, at hende ville jeg komme til at kende. Efter koncerten bad jeg vagten invitere hende ind bag scenen. Noget, jeg ellers aldrig gør, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

Anne og Kathrine blev forlovet på Maldiverne og planlægger et julebryllup. Foto: Dan Mariegaard

Kathrine, der på det tidspunkt var 3.g.’er, fandt dog ikke mod til at gå ind til Anne Linnet, og derfor skulle der altså gå lidt tid, før parret igen mødte hinanden.

I dag er Kathrine 27 år og jurastuderende. Sidste år i marts blev hun og Anne Linnet forlovet under en ferie til Maldiverne.

Nu er de i gang med at planlægge bryllup, fortæller Anne Linnet i interviewet.

 - Vi planlægger julebryllup. Min faste turné med kirkekoncerter op mod jul slutter lidt tidligere i år, så vi kan få plads til brylluppet. Det skal være et kirkebryllup, afslører Anne Linnet.

Ikke lesbisk

Det bliver anden gang, at Anne Linnet gifter sig med en yngre kvinde. Hun og den 34 år yngre Tessa Franck blev skilt i 2013. De er forældre til Isolde og Nemo.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Claus Poulsen)

Anne Linnet og Tessa Franck. Foto: Claus Poulsen

I 1988 fik Anne sønnen Alexander med modellen Mads Buhl Nielsen. Hun fik desuden børnene Evamaria og Marcus med sin første mand Holger Laumann.

Selv om Anne Linnet primært har været sammen med kvinder, siden hun blev skilt fra Holger Laumann i 1985, betegner hun ikke sig selv som lesbisk.

– Jeg er ikke og har aldrig været lesbisk. Lesbiske kan slet ikke forestille sig forhold til mænd. Det kan jeg sagtens, har hun sagt.

 

Sponsoreret indhold