Kendte 1. august 2019

Anne Hjernøe jubler: Vildt vægttab

Anders Aggers rejsemakker har smidt hele 20 kilo.
(Foto: Dan Mariegaard)

Man kan godt tabe sig og samtidig være vild med mad.

Det er den 50-årige DR-stjerne Anne Hjernøe et levende eksempel på. Hun begyndte at tabe sig ved et tilfælde. Sammen med familien var hun på ferie i Latinamerika, og pludselig havde hun tabt fire kilo. Hun fik blod på tanden og fortsatte sit vægttab.

– Min fysik var en lang nedadgående kurve, så jeg tog beslutningen om, at nu skulle jeg i gang med at træne. Jeg træner en time tre gange om ugen, og det er nu blevet en del af mit liv. I går nåede jeg det ikke, og så bliver jeg rastløs. Min krop har det simpelthen bedst, når musklerne bliver brugt, siger Hjernøe til Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Niels Åge Skovbo, Kaspar Wenstrup)

Billedet til venstre viser, hvordan Anne så ud før vægttabet. Nu er hun blevet 20 kilo lettere, som billedet til højre viser. (Foto: Niels Åge Skovbo, Kaspar Wenstrup)

Anne er lige nu aktuel med den nye dokumentarserie "Anne og Anders i Mellemøsten", hvor duoen besøger lande som Jordan, Oman og Israel i den spændende region.

Træner

Allerede før denne tur var kiloene begyndt at rasle af hende, men i dag spiser hun stadig alt det gode mad, hun selv laver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har altid spist sundt, men fordi jeg også småspiste dagen igennem, blev det til ret meget mad, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR)

Lige nu er hun aktuel i den nye DR-serie "Anne og Anders i Mellemøsten." Her med kollegaen Anders Agger, 54, i Jordan. (Foto: DR)

Tv-dokumentaristen har fået det meget bedre i hele kroppen, efter hun er begyndt at dyrke motion.

– Før jeg begyndte at træne, skrantede jeg virkelig. Jeg har enormt meget slidgigt i knæene, og jeg har skader i nakken, efter jeg er kørt galt i bil og faldet af en hest. Min ene skulder er ikke så mobil efter et skistyrt, og jeg havde hælsporer i begge hæle. Alle steder er jeg nu blevet smertefri, siger Hjernøe.

Sponsoreret indhold