Anne Hjernøe jubler: Vildt vægttab

Sådan ser Anne version 2.0 ud. Slank og køn.

Sådan ser Anne version 2.0 ud. Slank og køn.

(Foto: Dan Mariegaard)

Man kan godt tabe sig og samtidig være vild med mad.

Det er den 50-årige DR-stjerne Anne Hjernøe et levende eksempel på. Hun begyndte at tabe sig ved et tilfælde. Sammen med familien var hun på ferie i Latinamerika, og pludselig havde hun tabt fire kilo. Hun fik blod på tanden og fortsatte sit vægttab.

– Min fysik var en lang nedadgående kurve, så jeg tog beslutningen om, at nu skulle jeg i gang med at træne. Jeg træner en time tre gange om ugen, og det er nu blevet en del af mit liv. I går nåede jeg det ikke, og så bliver jeg rastløs. Min krop har det simpelthen bedst, når musklerne bliver brugt, siger Hjernøe til Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Billedet til venstre viser, hvordan Anne så ud før vægttabet. Nu er hun blevet 20 kilo lettere, som billedet til højre viser. (Foto: Niels Åge Skovbo, Kaspar Wenstrup)

Anne er lige nu aktuel med den nye dokumentarserie "Anne og Anders i Mellemøsten", hvor duoen besøger lande som Jordan, Oman og Israel i den spændende region.

Træner

Allerede før denne tur var kiloene begyndt at rasle af hende, men i dag spiser hun stadig alt det gode mad, hun selv laver.

– Jeg har altid spist sundt, men fordi jeg også småspiste dagen igennem, blev det til ret meget mad, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anders Agger og Anne Hjernøe.

Lige nu er hun aktuel i den nye DR-serie "Anne og Anders i Mellemøsten." Her med kollegaen Anders Agger, 54, i Jordan. (Foto: DR)

Tv-dokumentaristen har fået det meget bedre i hele kroppen, efter hun er begyndt at dyrke motion.

– Før jeg begyndte at træne, skrantede jeg virkelig. Jeg har enormt meget slidgigt i knæene, og jeg har skader i nakken, efter jeg er kørt galt i bil og faldet af en hest. Min ene skulder er ikke så mobil efter et skistyrt, og jeg havde hælsporer i begge hæle. Alle steder er jeg nu blevet smertefri, siger Hjernøe.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close