Nyheder 24. december 2018

Anders Agger har fundet sammen med ekskonen

Den sympatiske TV-vært Anders Agger har fundet sammen med ekskonen igen
(Foto: Dan Mariegaard)

TV-værten Anders Agger har fået en ny kæreste… eller det vil rettere sige, at han har fundet sammen med en gammel flamme igen.

Den sympatiske TV-vært har nemlig fundet sammen med ekskonen Lissa igen.

Det afslører den 54-årige TV-vært ifølge B.T. selv i radioprogrammet ‘Flaskens ånd’ på Radio 24syv.

- Vi er langsomt kommet frem til den følelse, at vi skal det her igen. I stik kan jeg stadig huske, hvad det var, jeg blev så vanvittig forelsket i, siger Anders Agger ifølge B.T. i radioprogrammet og tilføjer:

- Jeg bilder mig ind, at vi ikke er nostalgiske og ikke holder sammen, bare fordi det er det nemmeste i forhold til svigerfamilien, og hvor vi holder jul, siger han.

Anders Agger har tidligere fortalt, hvordan han som ganske ung blev stormende forelsket i og kort efter kæreste med den seks år ældre Lissa, som han mødte, da han arbejdede i en børnehave i Skjern i Vestjylland.

Lissa havde i forvejen børnene Line og Thomas, og sammen fik Anders Agger og Lissa sønnen Rasmus. Forholdet gik dog i stykker for flere år siden.

I 2013 fortalte Anders Agger om bruddet i et interview med ALT for Damerne:

- Vi gik fra hinanden for seks-syv år siden. Det er et mysterium, hvordan hende, man næsten ikke har kunnet leve og ånde uden, nogle år senere er hende, man ikke kan leve med. Jeg lærer jeg nok aldrig helt at forstå, hvad det er, der går galt i det mellemstykke.

- Men det begyndte at gå skævt, da jeg fik tjenestested på DR i København, og vi fastholdt at blive boende her i Ringkøbing som familie. Det blev to verdener for mig – to bobler, som jeg nok var for dårlig til at få til at hænge sammen, og vores forhold blev ramt af noget inerti. Så tog vi beslutningen sammen, og hun og børnene flyttede 500 m væk i et andet hus.

Nu har parret dog fundet kærligheden og hinanden igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold