Kendte10. maj 2019

Anne Hjernøes vilde vægttab: Smed 20 kilo

TV-kokken Anne Hjernøe har skrevet en bog om, hvordan hun slap af med de overflødige kilo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_hjernoee_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Når Anne Hjernøe, 50, i dag toner frem på skærmen, er det i en noget slankere udgave end tidligere.

Den kendte TV-kok har nemlig smidt 20 kilo – et vægttab, som hun fortæller om i sin nye bog ”Stærk, let og mæt”.

– Jeg tror, at hvis du havde spurgt mig for to år siden, så havde jeg aldrig nogensinde drømt om, at jeg skulle komme til at skrive en bog om vægttab.

– Men så tabte jeg 20 kilo, og pludselig druknede jeg bare i mails fra søde folk, der gerne ville vide, hvordan jeg havde gjort.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anne_hjernoee_staerk_og_maet.jpg
 (Foto: Politikens Forlag)

– Det er min bog om min vej, og den tager udgangspunkt i, hvad der virker for mig, kombineret med almindelig logik og mine erfaringer med kost og træning, mine tanker, tips og ideer og selvfølgelig: Min dybe kærlighed til mad, skriver Anne Hjernøe. (Foto: Politikens Forlag)

– Og så tænkte jeg, at hvis ikke jeg skulle bruge al min tid på personlig rådgivning, var det nemmeste måske at skrive en bog. Så det har jeg gjort, fortæller Anne Hjernøe i en video fra Politikens Forlag, som udgiver bogen.

I ”Stærk, let og mæt” fremgår det, at tricket for hende var at skære alle mellemmåltider fra og kun spise tre måltider om dagen.

Ærgerlige kvinder

Det var ikke kun begejstrede kvinder, som skrev til ”Anne og Anders”-stjernen – hun fik nemlig også mails fra kvinder, der mente, det var en skam, at hun havde tabt sig.

– For hvor var det skønt at se en kvinde i medierne, der ikke var åleslank, men forstod at nyde livet. Det gjorde det jo også nemmere for dem selv ikke at fremstå ”perfekte”, skriver Anne Hjernøe og fortsætter:

– Jeg kan sagtens se pointen i det. Men mere ud fra devisen om, at mangfoldighed er en vidunderlig gave. Hvis unødvendig overvægt er på bekostning af ens sundhed og velbefindende, er der dæleme ikke megen idé i det.

– For mit eget vedkommende kan jeg mærke, hvor stor betydning det har for mit velbefindende, at jeg har tabt de overflødige kilo.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, det er pænere, at jeg vejer mindre.

Sponsoreret indhold