Kendte20. marts 2023

Anna Lin og Maria Fantino: Ligestilling i orgasmer er vigtigt

DR-værten Maria Fantino og tidligere DR-vært Anna Lin er enige om, at det er vigtigt at belyst det orgasmegap, der findes
Anna Lin og Maria Fantino var fulgtes til biografen på Nørrebro for at se forpremieren på "Killjoy".
Anna Lin og Maria Fantino var fulgtes til biografen på Nørrebro for at se forpremieren på "Killjoy".
 Foto: Mikael Rieck

Som de allerførste gæster troppede veninderne Anna Lin og Maria Fantino op på den røde løber for at se forpremieren på den kommende Tv2-serie “Killjoy”.

– Jeg var lidt forvirret, da Anna spurgte mig, om jeg ville med ind og se den. For da jeg googlede “Killjoy”, så var det sådan en dræberklovn, jeg så, og jeg skulle altså ikke ind og se en gyser, fortæller Maria Fantino med et smil på læben, da SE og HØR møder de to på den røde løber.

Efterfølgende fandt den ene halvdel af “Curlingklubben” dog ud af, at der var tale om den nye serie "Killjoy", der skrevet af blandt andet Emma Sehested Høeg - og altså ikke en historie om en dræberklovn.

Ligestilling i soveværelset

Det var også to spændte kvinder, der var klar til at slå røven i biografsædet og blive underholdt på en mandag aften.

Men serien er ikke kun ren komedie, for den tager også et alvorligt emne op. Nemlig ligestilling i sengen og forskellen, der er på, hvor mange orgasmer folk med vagina og penis får.

Både Fantino og Lin mener, det er et emne, der er vigtigt at belyse.

– Alene det, at der findes et orgasmegap er jo meget problematisk. Altså det at penisejere bare får flere orgasmer end vaginaowners, fortæller Anna Lin indtil Maria Fantino overtager:

– Det er også så typisk det med, at så snart manden har fået en orgasme, så er det bare slut.

Kender det godt

Da SE og HØR spørger ind til, om det er et problem de to kvinder selv kender til, er de ikke afvisende.

– Det, at der er blevet lavet en serie om det, og vi er så mange, der er mødt op, det siger noget om, at det nok er de fleste vaginaowners, der kender til problemet, siger Anna Lin.

Maria Fantino fastslår også, at det er vigtigt at komme den store forskel til livs.

– Jeg vil sige det sådan, at jeg har haft den samme kæreste i otte år, og det er der en grund til. Hvis jeg var nødt til at lave en dokumentar om orgasmegappet, så havde jeg altså ikke været sammen med ham den dag i dag.

Sponsoreret indhold