Kendte20. marts 2023

Se billederne: Kendte til forpremiere på serien “Killjoy”

Flere kendisser var troppet op til forpremieren på serien "Killjoy”, lavet af Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christensen. Serien tager fat i emner som ligestilling og den kvindelige orgasme

Forpremiere på "Killjoy" i Empire Bio

Kunstnerduoen How to kill a dog bestående af Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christensen er aktuelle med den nye serie “Killjoy”, der har premiere den 26. marts på Tv2 Play og 2. februar på Tv2 Echo.

Men allerede i aftes havde serien forpremiere i biografen Empire i København, og flere kendisser slog et smut forbi den røde løber for at se de første afsnit af serien, der sætter fokus på den orgasmeforskel, der er mellem mænd og kvinder.

– Helt kort er vores mission at gøre det intime politisk. At give plads til den unge kvindes stemme og sætte fokus på den kvindelige seksualitet og orgasme, har "Killjoy"-kvinderne tidligere udtalt.

Og noget kunne tyde på, at flere kendisser er klar til at støtte op om det problem og samtidig komme en tur i biografen. Der var i hvert fald godt fyldt på den røde løber til aftenens arrangement.

Du kan se alle de fremmødte i galleriet i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold