Kendte26. august 2021

Amber Rose raser: Han var utro med 12 kvinder

"Slutwalk"-kendissen Amber Rose fortæller, at hendes kæreste og baby daddy Alexander Edwards har været utro med minimum 12 andre kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amber.jpg
 Foto: All Over Press

#SlutWalk-kendis Amber Rose har været meget lidt i medierne på det sidste, men nu er hun tilbage.

Forleden gik den karseklippede stjerne nemlig på Instagram for at fortælle verden, hvad kæresten, Alexander Edwards - også kendt som AE - har lavet på det sidste, og det er ikke småting, han har haft fingrene i.

37-årige Amber Rose fortæller, at AE, der er far til hendes yngste søn, har været hende utro med mindst 12 andre kvinder.

https://imgix.seoghoer.dk/mega576188_003.jpg
 Foto: MEGA

Amber Rose og Alexander Edwards fotograferet på vej til The Weeknds nytårsfest 2020. (Foto: MEGA)

I en række stories på Instagram fortæller Amber Rose, der i sin tid blev kendt for at være kærester med rapperen Kanye West, at hun har set beskeder og dm's, der bekræfter utroskaben.

Kendissen er rasende på de kvinder, der har været sammen med en mand, der har et barn, skriver hun - men samtidig skylder de hende ikke nogen loyalitet, så "whatever", fortsætter hun.

- I ved alle sammen godt, hvem I er, skriver Amber Rose, der ikke vil afsløre kvindernes identitet.

Alexander Edwards har hun derimod mange flere ord at sætte på. Hun kalder ham blandt andet iloyal og respektløs og fortæller samtidig, at hun er færdig med ham.

Du kan se Amber Roses stories her:

Derudover fortæller hun i et opslag, at hun er træt af at blive følelsesmæssigt udnyttet af sine nærmeste - og at det er grunden til, hun har været stille på det sidste.

- Jeg nægter at lade nogen skade mig længere. Familie eller ej, skriver Amber Rose, der i samme ombæring har skåret sin mor fra.

En mor, hun kalder "en sindssyg narcissist".

Alexander Edwards har svaret på beskyldningerne i en Instagram Live, hvor han indrømmer, at han er det, han kalder en NBC: Natural Born Cheater (utro af natur).

Han fortæller også, at Amber Rose har skrevet til ham, at han skal komme med en offentlig undskyldning og insinuerer, at hun i så fald vil tage ham tilbage.

- Jeg kunne nok godt stoppe med at være utro i seks solide måneder, og afskære mig fra min sande natur, så længe jeg nu kunne holde til det, siger AE i liven og tilføjer, at han dog ikke har lyst til at leve sådan.

Du kan høre ham fortælle her:

Han får da næsten Tristan Thompson til at se helt loyal ud?

Amber Rose har snart to-årige Slash Electric med AE og otte-årige Sebastian med rapperen Wiz Khalifa.

Sponsoreret indhold