Kendte23. juni 2019

Alice Cooper afslører dødspagt med konen

71-årige Alice Cooper kan ikke forestille sig et liv uden hustruen Sheryl Goddard
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega355781_093.jpg
 Foto: MEGA

De har været gift i 43 år, og når en af dem en dag stiller træskoene, så kommer den anden også til at gøre det.

71-årige Alice Cooper og den 10 år yngre Sheryl Goddard har nemlig lavet en dødspagt. Det skriver The Mirror, der har snakket med Alice Cooper om forholdet til hustruen.

- Vi har lavet en pagt - der er ikke muligt at overleve uden den anden, fortæller rockstjernen og forsætter:

- Jeg kunne ikke leve uden hende. Vi har altid sagt, at der aldrig vil være et tidspunkt, hvor en af os skal sørge over den anden. Når det kommer til at ske, så gør vi det sammen.

Alice Cooper og Sheryl Goddard mødte hinanden tilbage i 70'erne, da hun var danser for rockstjernen.

De giftede sig i 1976, da Sheryl var bare 18 år gammel. Senere fik de børnene Calico, 38, Dashiell, 34, og Sonora på 27 år.

Alice Cooper har tidligere forklaret, hvordan han og Sheryl Goddard har formået at holde ægteskabet på skinner i mere end fire årtier.

- Ved du hvad, vi har aldrig været hinanden utro. For det første skal du gifte dig med den pige, som du er forelsket i. Det er det vigtigste. Du skal ikke bare gifte dig med den pige, som du elsker, har Alice Cooper tidligere fortalt i et interview.

- Sagen er den, at vi aldrig skændes, har han yderligere fortalt. Faktisk mener rockstjernen, at de er det perfekte par.

En anden ting, der kan have været med til at gøre deres ægteskab stærkt, er, at i modsætning til andre rockstjerner, så har Alice Cooper holdt sig fra de hårde stoffer i løbet det meste af sin karriere.

Grunden til, at han ikke rører det, er, at han i 70'erne oplevede mange af sine venner, der døde, når de tog en overdosis af stoffer.

Derfor besluttede han sig for, at han ikke ville kokain eller andre euforiserende stoffer.

Sponsoreret indhold