Så rig er Lars Larsen

Lars Larsen.

Lars Larsen.

Foto: Aller Media

I går kom det frem, at rigmanden Lars Larsen var så syg af leverkræft, at han havde besluttet sig for at træde tilbage som bestyrelsesformand for Lars Larsen Group.

I år er det 40 år siden, at den gæve købmand startede Jysk Sengetøjslager og det blev startskuddet til en milliardforretning.

Det første firma har gjort, at han i dag kan kalde sig milliardær og faktisk er han den fjerde rigeste person i Danmark. 

Ifølge Forbes har Lars Larsen 32,3 milliarder kroner på kistebunden. Hans formue er kun overgået af formuerne hos familien Louis-Hansen, der grundlagde Coloplast, familien Holch-Povlsen, der står bag Bestseller, og familien Kirk Christiansen, der har tjent styrtende med penge på LEGO.

De mange milliarder giver samtidig Lars Larsen en plads som nummer 424 på listen over verdens rigeste. 

Det er dog ikke kun ved at sælge sengetøj, at Lars Larsen har opbygget sin store formue.

Igennem de seneste 40 år har han nemlig investeret i en lang række firmaer, som de fleste danskere helt sikkert kender. 

Købmanden ejer nemlig også Bolia, Letz Sushi, Himmerland Golf og Spa Resort, Ilva, Idemøbler og Sengespecialisten.

Det er Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, der bliver ny formand for Lars Larsen Group, efter hans far har valgt at træde tilbage. 

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at Jacob har valgt at tage imod rollen som bestyrelsesformand og dermed videreføre JYSK og Lars Larsen Group som en familieejet virksomhed, fortalte Lars Larsen i en pressemeddelelse, der blev udsendt i går. 

Jacob Brunsborg har tidligere været indkøbsdirektør og varemærkedirektør i Lars Larsen Group.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close