Kendte11. april 2019

Alec Baldwins kone i sorg: Har mistet parrets ufødte barn

Alec Baldwins kone Hilaria Baldwin fortæller den hjerteskærende nyhed på sin Instagram-profil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-11_kl._08.09.07.png
 (Foto: MEGA)

For lige under en uge siden fortalte Hilaria Baldwin sine følgere på Instagram, at hun frygtede, at hun havde mistet hende og manden, Hollywoodstjernen Alec Baldwins, ufødte barn.

Og de bange anelser viste sig at holde stik. I går delte hun nemlig de sørgerlige nyheder.

"Der var ikke noget hjerteslag i dag til min scanning. Så det er ovre. Men jeg har nogle ret stærke hjerteslag lige her. Jeg er omgivet af kærlighed, og jeg føler mig så heldig", skrev hun med henvisning til Instagram-billedet, hvor hun er omgivet af sin familie, der tæller manden Alec Baldwin og deres fire børn, Leonardo på 2 år, Rafael på 3 år, Carmen på 5 år og Romeo på 10 måneder.

Hilaria fortsætter det hjerteskærende opslag med at takke sine følgere for støtten i forbindelse med de bange anelser om den ufrivillige abort, der til stor sorg for familien viste sig at være rigtig.

"Tak, fordi i lyttede, jeres støtte og for at dele jeres egen personlige historie. Vi er stærkere sammen. Jeg håber, at vi kan fortsætte med at tale om dette, og at vi holder sammen i både smukke og udfordrende øjeblikke i livet. Meget kærligheden og taknemmelighed til jer alle"

Vil bryde tabuet

Og der er altså blot seks dage siden, at Hilaria første gang fortalte om sine bange anelser, som altså ikke på daværende tidspunkt var blevet bekræftet.

På daværende tidspunkt fortalte hun, der var et lille hjerteslag, som ikke var stærkt, og at babyen ikke rigtig voksede inde i hendes mave. Familien måtte vente i usikkerhed, og det var svært. Chancerne var små, men familien håbede til det sidste - og her viste det sig altså, at de bange anelser var begrundede.

Den 35-årige stjerne fortalte, at hun havde lovet sig selv, at hun ville dele sandheden og at hjælpe andre ved at være ægte og ærlig om hendes oplevelse med graviditeten.

"Jeg har altid været åben over for jer omkring min familie, fitness og graviditeter. Jeg og vil ikke gemme dette for jer, bare fordi det ikke er positivt og skinnende som resten", skrev hun til opslaget.

Hun skriver også, at hun slet ikke skammer sig, og at hun meget gerne vil gøre en indsats for at nedbryde det tabu, der hersker omkring at tale om ufrivillige aborter.

Hilaria sluttede opslaget af med, at hun har fuld tillid til, at hende og familien kommer igennem denne svære tid, selvom det er svært.

null

Sponsoreret indhold