Kendte2. april 2021

Ærlige Paris: Sådan var det, at være Michael Jacksons datter

22-årige Paris Jackson, som selv både er model, skuespiller og sangerinde, fortæller til Naomi Campbell, hvordan opvæksten var med ”Kongen af Pop” som far
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ingen tvivl om, at Paris Jacksons opvækst var helt særlig.

I et sjældent interview røber Jackson-datteren nu detaljer om barndommen, hvor hun vel at mærke blev opdraget af verdens vel nok største popstjerne.

Det sker i supermodellen Naomi Campbells youtube-interview “No Filter on Tuesday”.

For eksempel afslører den 22-årige Paris, at hendes far gik op i at opdrage børnene til at blive kultiverede mennesker.

- Min far gik enormt meget op i at sikre sig, at vi var påvirkede af kultur, at vi havde gode uddannelser, og han forsøgte at vise os andet og mere end glitteren og glamouren. Noget andet end hotel-hop fra det ene femstjernede sted til det andet, lyder det blandt andet.

- Vi så desuden det hele. Vi så også tredjeverdenslande. Vi så hele spektret.

Fem bøger - fem gaver

Paris, som er Michael Jacksons andet barn og eneste datter, afviser herefter rygterne om, at hun ikke behøver gå til eksempelvis modelcastings, fordi hun allerede i kraft af sit ophav er kendt og anerkendt.

Sangerinden og modellen er fast besluttet på at opnå sin helt egen succes. Og det har hun bestemt heller ikke fra fremmede.

- Selv da vi var helt små, skulle vi gøre os fortjent til ting. Hvis vi ville have fem stykker legetøj fra Toys ’R’ Us, så måtte vi læse fem bøger først, afslører hun, før hun fortsætter:

- På den måde bliver det en fortjeneste. Der er ikke noget, der bare kommer automatisk.

Se hele interviewet her:

Fuldstændig ligesom broren Prince fortæller Paris, at deres barndomshjem var propfyldt med musik.

Livslektier fra far

Hun fortæller Campbell i interviewet, at hun naturligvis kender alle teksterne i sin berømte fars imponerende bagkatalog, og at hans musiksmag har påvirket hendes egen sangkarriere.

- Han elskede virkelig klassisk musik, jazz, hiphop og R&B. Og selvfølgelig Motown-klassikerne, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_72.jpg
 Foto: MEGA

Kongen af Pop og hans liv er stadig omgærdet af enorm mystik. Derfor spidser fans ører, når hans børn - dem, der var tættest på ham - fortæller. (Foto: Mega)

Storebror Prince Jackson, 24, bakkede søsterens erindringer op, da han forleden fortalte om deres fars livsråd.

- Der er så mange små bidder, som bliver hos mig, og som jeg kan bruge i mange situationer, fortale Prince, før han fortsatte:

- Men det vigtigste han har lært mig, er sætningen: ”Du skal aldrig holde op med at ville lære.”

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megar76125_6.jpg
 Foto: MEGA

Jacksons børn blev skærmet fra pressen og opmærksomheden - for eksempel ved hjælp af farverige masker, som her i maj 2009. Bare en enkelt måned før Michaels død (Foto: Mega)

Michael Jackson nåede før sin død i 2009 at få tre børn, hvoraf Paris er den mellemste. Derudover har han som bekendt 24-årige Prince og ”Blanket”, der er 19 år gammel i dag.

Dog kom det frem kort efter hans tragiske død, at hverken moderen Debbie Rowe og faderen Michael Jackson kunne betegnes som biologiske forældre til i hvert fald Paris og Prince.

Sponsoreret indhold