Eksplosive detaljer i ny bog: Michael Jackson skrev en hemmelig dagbog

Foto: MEGA

Det skulle ikke være til at tro, at der ville være meget mere nyt at fortælle, om en af historiens mest sælgende artister, Michael Jackson.

Men det viser sig, at der alligevel stadig er en del detaljer, som fans og resten af verden endnu ikke har kendt til.

Det afslører den australske journalist Dylan Howard i sin nye bog: ”Bad - An Unprecedented Investigation into the Michael Jackson Cover-Up”.

For eksempel viser det sig, at den 50-årige Kongen af Pop førte en hemmelig dagbog, hvor han blandt andet skrev noter til sig selv om, at han drømte om at blive ”den første entertainer-skuespiller-instruktør multi-milliardær”.

Dette er den side i dagbogen, hvor han skriver, han ønsker at blive en multi-milliardær og tjene 20 millioner dollars om ugen. Foto: Mirror/Dylan Howard

Michael Jackson ønskede nemlig at blive en lige så filmstjerne som sanger, og så håbede han på at kunne spille koncerter i Las Vegas bare måneder inden, at han døde i juni 2009.

Faktisk var hans ønske om at komme nærmere filmverdenen så stor, at han i dagbogen skriver:

- Hvis jeg ikke koncentrerer mig om film, så ingen udødelighed.

Stolede ikke på dem omkring ham

I dagbogen kan det også læses, at sangeren ønskede at tage kontrollen tilbage over sine aktiver og økonomi, og at han gerne ville fyre nogle af sine rådgivere og managers.

- Jeg vil gerne skrive under på alle checks, der er på mere end 5.000 dollars nu. Hyre en revisor jeg stoler på og en advokat. Jeg vil gerne møde ham.

Årsagen til, stjernen minder sig selv om, han skal have en ny revisor, var at han slet ikke stolede på sin manager på daværende tidspunkt, Tohme R. Tohme. I dagbogen står der blandt andet skrevet, at han ikke ønskede ham ”på et fly eller i mit hjem”.

Også hans læge, DR. Conrad Murray, som efterfølgende Michaels død i 2009 blev idømt fire års fængsel, bliver nævnt i dagbogen.

- Conrad skal arbejde nu, jeg kan ikke være træt, lyder det fra sangeren. På dette tidspunkt fik sangeren allerede en stor mængde smertestillende, der ingen effekt havde på ham, hvorfor han fik Dr. Conrad Murray til at give ham medicinen intravenøst.

Dr. Conrad Murray blev idømt fire års fængsel for at have givet sangeren den dødelige mængde stoffer. Foto: MEGA

Frygtede for sit liv

Trods MJ muligvis ikke havde sin mistanke til lægen, så havde han alligevel en dårlig fornemmelse for, at nogen ønskede ham ondt.

- Jeg er bange for, at nogen er ved at slå mig ihjel. Der er onde mennesker over det hele. De ønsker at ødelægge mig og tage min forlagsvirksomhed fra mig. Systemet vil slå mig ihjel for mit katalog… Jeg sælger det ikke, skriver han.

Sætter spørgsmålstegn ved anklager om pædofili

Det er klart, at bogen naturligvis også kommer omkring et af de emner, der måske har fyldt allermest for sangeren - næst efter hans succes.

For forfatteren til bogen har angiveligt set en video, der viser Jackson sammen med to mindre drenge, der leger en mærkelig leg i soveværelset.

Ifølge forfatteren, så ses det i videoen, at den ene dreng står i sengen med sine arme omkring en af sengens pæle, som et martyr på et kors, mens Jackson står og stirrer på ham, og den anden dreng filmer.

Jackson beder drengen om at træde ned, og han råber misbrug og ruller med øjnene. Jackson tager så fat i drengens t-shirts, og barnet lader som om, han spytter på sangeren.

- Scenen var rædselsfuld… bare mængden af bandeord og simuleret misbrug, det kan du ikke ignorere. Selvom de måske spillede en form for rollespil, så var ordene og deres skuespil utilgiveligt. Men ligesom Michael, så er tingene jo ikke altid, hvad det ser ud til at være, lyder det fra forfatteren.

Du har mulighed for at købe bogen fra den 20. august, hvor den udkommer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close