Kendte 1. februar 2022

Adele vender på en tallerken: Optræder alligevel til BRIT Awards

Nu er det bekræftet! Trods aflysning af en hel Las Vegas-koncertrække, trækker den britiske superstjerne i sin ikoniske eyeliner og tropper op til den britiske prisoverrækkelse i næste uge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun var kun lige dukket op efter flere års pause, da hun pludselig var væk igen.

Og fans frygtede det værste, mens Adele aflyste sine såkaldte residency-planer på Caesars Palace i Las Vegas, og alle alarmklokker bimlede:

Adele havde ingen nye datoer i kalenderen, der er rift om koncertstedet i spillebyen – og som om det ikke var rigeligt, er der angiveligt knas med kærligheden og forholdet med den stenrige NBA-agent Rich Paul.

For bare to dage siden lød beskeden så, at ”Easy on Me”-sangerinden helt trak sig fra også den forestående live-optræden ved det prisuddelingen BRIT Awards den 8. februar.

Men nu er Adele så ude i endnu en overraskende annoncering. Hun optræder altså på trods af vedholdende rygter om aflysning i O2 Arena i London, alligevel ved den store tv-begivenhed.

Hvis du, kære læser, er forvirret, så forstår vi dog godt.

- Hiya, begynder den storsmilende balladedronning sit opslag, før hun fortsætter:

- Jeg er så glad for at kunne fortælle, at jeg optræder ved Brits næste uge. Oooog jeg kigger også forbi Graham (Norton red.) til en snak i sofaen, mens jeg er i byen. Det glæder jeg mig til. Nå ja, for resten. Jeg skulle hilse fra Rich.

En kilde fortalte ellers til The Sun:

- Adele var bekræftet til at optræde på aftenen, men nu har hun trukket sig, hvilket har været en kæmpe mavepuster for arrangørerne. De taler med hendes team for at se, om hun kan være med via videolink. Det er en kæmpe hovedpine, men de vil gerne have hende involveret på en hvilken som helst måde, som hun vil gå med til.

Hilser fra kæresten

Det er især den sidste bemærkning i Adeles nyeste opslag, man bør lægge mærke til. Efter aflysningerne i Las Vegas har der nemlig været flere og flere sejlivede meldinger om Adeles parforholdsproblemer.

Det stort anlagte show skulle ifølge flere være blevet sløjfet på grund af knas med kæresten hjemme i LA – og altså ikke på grund af coronaudfordringer på settet, som ellers var den 33-årige stjernes oprindelige forklaring.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Instagram, Adele

Hun kommer alligevel! Adele skal optræde til BRIT Awards den 8. februar i London.
(Foto: Instagram, Adele)

Kilder tæt på sangeren afslørede for eksempel, at hun konstant har grædt under prøvesessioner, ligesom hun har smidt alt for at tage mod opkald fra kæresten.

Og mens der var kaos i kulissen, var det efter sigende også selve scenografien, der drillede Adele.

Vred over vandbassin

For bare en uge siden var der forlydender om, at Adele og en designer med ansvaret for scenens udseende havde været oppe at diskutere. Fordi den britiske superstjerne angiveligt havde været yderst utilfreds med det endelige design af et bassin, som hun skulle hejses op i – for at skabe en illusion af at hun svævede over vandet.

Efter Adele på sin Instagram havde annonceret sin kontroversielle beslutning om at udskyde koncerterne, tog hun angiveligt et privatfly direkte hjem til Los Angeles, hvor kæresten Rich Paul bor.

Sangerinden og NBA-agenten fandt sammen sidste sommer, og forholdet til Paul er Adeles første offentlige forhold siden skilsmissen fra iværksætteren Simon Konecki med hvem hun har sønnen Angelo på ni år.

Sponsoreret indhold