Kendte17. november 2021

Adele afslører: Min eksmand har reddet mit liv

De er ikke længere mand og kone, men den britiske sangerinde Adele har intet andet end kærlighed tilovers for så sin eksmand
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 33-årige Adele er den seneste kendis til at tage plads i stolen over for den amerikanske talkshowdronning Oprah Winfrey, og her lægger "Easy On Me"-sangerinden alle kortene på bordet.

Hun fortæller åbent og ærligt om sin skilsmisse fra Simon Konecki, som hun dannede par med fra 2011 til 2019, og som hun også har fået den ni niårige søn Angelo med.

Men skilsmissen har langt fra været en nem process for den Grammy-vindende megastjerne, og det er da også bruddet fra Konecki, der har inspireret meget af det kommende album, "30".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/r4nks2au-720.jpg
 Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions/CBS

(Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions/CBS)

Adele fortæller, at hun har været ramt af både lammende angst og depression efter skilsmissen, og at det har været enormt svært at komme igennem. Til trods for det, så har hun fortsat masser af kærlighed til sin eksmand.

- Jeg tror, at Simon reddede mit liv, hvis jeg skal være ærlig, siger hun til Oprah Winfrey og fortsætter:

- Han kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor den stabilitet som han og Angelo har givet mig, det kunne ingen andre nogensinde have været i stand til at give mig.

- Især på det tidspunkt hvor jeg var så ung, og jeg tror, jeg ville være blevet tabt lidt i det hele. Jeg kunne nemt være gået ned af nogle forkerte veje, siger hun om den status som international superstjerne, hun i løbet af årene har bygget op.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_121557027_adeleoprah2.jpg
 Foto: simon Konecki

(Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions/CBS)

Ifølge Adele var eksmanden det stabile holdepunkt i hendes liv, og den dag i dag stoler hun stadig fuldt ud på ham.

- Han var den mest stabile person, jeg nogensinde havde haft i mit liv på det tidspunkt. Selv nu ville jeg lægge mit liv i hans hænder.

Adele søgte om skilsmisse fra Konecki i september 2019. Hun er efterfølgende blevet spottet på dates med den britiske rapper Skepta, men er nu i et forhold med sportsagenten Rich Paul.

- Han er hysterisk morsom og virkelig klog. Du ved, han er virkelig, virkelig klog. Det er virkelig fantastisk at se ham gøre, hvad han gør, siger Adele om sin nye kæreste.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Hun siger også, at romancen med den 39-årige agent er første gang, hun nogensinde har elsket sig selv og har ladet sig blive elsket af en anden.

Adeles nye album udkommer den 19. november.

Sponsoreret indhold