Kendte 2. november 2021

Nu sker det: Første kig på Adeles koncert og Oprah-interview

En lille uge før udgivelsen af ”30” udsender den britiske superstjerne Adele Adkins én enkelt koncert foran et publikum på scenen ved Griffith Observatory i L.A. Koncerten og tilhørende Oprah-interview er allerede optaget
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun ser strålende ud i sin glinsende sorte gallakjole - og massive Saturn-øreringe - mens hun krænger sit hjerte ud i de velkendte Adele-ballader.

Den 33-årige superstjerne Adele gør klar til sit helt store comeback, før hun udgiver sit længeventede album ”30” – det første siden 2015.

Og hendes tilbagekomst inkluderer heldigvis også en liveoptræden – i det mindste en enkelt én – som bliver sendt på CBS og Paramount+ søndag den 14. november.

Fredagen derefter, den 19., får vi endelig ny musik fra ”Hello”-sangerinden.

Se et sneak peak på koncerten her: 

Foto: YouTube, ITV

Oprah og Adele klædt i hvidt tager en snak i rosenhaven. Og mon ikke det kommer til at handle lidt om skilsmisse? (Foto: YouTube, ITV)

Koncerten, der finder sted med udsigt til Hollywoodskiltet på det storslåede Griffith Observatory, er allerede optaget – sandsynligvis søndag aften.

Fantastisk stemme

Det fik fans i området til at slå lyttelapperne ud. Og de blev ikke skuffede.

De sociale medier blev oversvømmet med begejstringsopslag fra folk, der vandrede i det bakkede område omkring observatoriet, og som kunne høre Adeles imponerende vokal fra koncerten.

- Kunne høre Adele synge fra Griffith Observatory denne morgen, mens jeg gik tur ved Hollywood-skiltet. Hendes stemme var FANTASTISK, skrev en Twitterbruger.

Sammen med koncerten vil Adele sætte sig ned i den varme stol med interviewdronningen Oprah Winfrey i et såkaldt "tell all". 

Mandag blev tracklisten afsløret for ”30” - fordi man nu kan forudbestille pladen hos butikskæden Target. 

Og her var det særligt nummeret ”I Drink Wine”, der mødte yderligere begejstring blandt fans. Og lad os være ærlige, det lyder da også, som om sangerinden kommer til at ramme plet – uanset om man er præget af hjertesorg eller coronaeftervirkninger.

Og jo, så kan vi se frem til en ”Easy on me”-version, som muligvis får et lille tiltrængt country-twist – i og med at den kommer som en duet med Chris Stapleton.

Se listen af numre på ”30” her:

1. Strangers By Nature
2. Easy On Me
3. My Little Love
4. Cry Your Heart Out
5. Oh My God
6. Can I Get It
7. I Drink Wine
8. All Night Parking (with Erroll Garner) Interlude
9. Woman Like Me
10. Hold On
11. To Be Loved
12. Love Is A Game

Bonus Tracks:
13. Wild Wild West
14. Can't Be Together
15. Easy On Me (with Chris Stapleton)

Sponsoreret indhold