"Årgang 0"-Stephanie hasteindlagt: Det her fejlede jeg

Stephanie van der Watt

Stephanie van der Watt

Foto: Martin Høien

For en uge siden måtte Stephanie van der Watt lade sig indlægge på Slagelse Sygehus, da lægerne troede, at der var noget galt med "Årgang 0"-stjernens blindtarm.

Allerede ved indlæggelsen var der dog tvivl om, hvorvidt det var blindtarmen, der voldte Stephanie problemer. Det skrev hendes mor Christina på sin Instagram-profil.

Lægerne havde i gennem længere tid mistænkt blindtarmen for at være roden til problemet, og det gjorde naturligvis Christina meget nervøs.

- Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger, der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske og ved lidt om tingene, så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom, skrev den bekymrede mor til et billede af Stephanie på hospitaltssengen.

Nu viser det sig så, at det slet ikke var blindtarmen, den var gal med. Det afslører den 19-årige pige, som blev student i sommers.

I en spørgerunde på hendes Instagram-profil spørger en af TV2-stjernens mange følgere ind til, om hendes indlæggelse skyldtes blindtarmsbetændelse.

- Nej heldigvis. Jeg havde derimod en cyste på min æggestok, som var sprunget, forklarer skærmtrolden om den egentlige årsag til hendes indlæggelse.

Cysten var åbenbart svær at finde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Stephanie blev student i sommers (Foto: Martin Høien)

Det var altså ikke blindtarmen, den var gal med for Stephanie. Hun er blevet udskrevet fra hospitalet, og hun skriver, at hun har det godt, men at hun stadig mærker til den sprængte cyste af og til.

En af hendes mere end 30.000 følgere spørger da også ind til, om hun er blevet frisk igen. Og her kommer pigen fra Slagelse med en opløftende melding.

- Det er jeg, har det helt klart bedre. Jeg kan selvfølgelig stadig være øm, efter de var inde og kigge mig i maven, men ellers er alt fint, skriver Stephanie som svar.

Stephanie er klar til "Vild med dans":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close