Kendte26. juni 2019

Vild fejring: "Årgang 0"-stjerne er blevet student

I disse solrige dage bliver den ene student efter den anden udklækket fra de danske gymnasier. En af dem er "Årgang 0"-stjernen Christian Elhauge, som fejrede sin velfortjente hue i stor stil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang_0_0.jpg
 (Foto: Camilla Hey)

Rundt om i landet render mange unge mennesker rundt med en hvid hue med et farvet bånd rundt om. En af dem af Christian Elhauge fra "Årgang 0", som er blevet student.

Knægten fra Århus er nu færdige med sin tre år lange uddanelse på Marselisborg Gymnasium i den jyske storby.

Uddannelsen og studenterhuen skal den nu 19-årige fyr selvfølgelig fejre i stor stil med vognkørsel og et væld af fester.

Men allerede nu har Christian fejret sin titel som nyudklækket student i ganske imponerende stil med sin familie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med blandt andre far Mogens og mor Tina har studenten fra den velhavende familie været en tur på havet med studenterhuen på hovedet.

Og der er da også nok at fejre. Foruden at være blevet student i dag, kan Christian nemlig også prale af at have fødselsdag i dag.

Hele 19 år bliver den kameravante teenager, som nu står med en lang sommerferie for sine fødder. Christian er dog ikke den eneste "Årgang 0"-stjerne, der er blevet student denne sommer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Også Stephanie fra den populære TV2-serie har fået sin flotte hue på hovedet. Hendes bevis på uddannelsen er dog af en blå farve, hvor Christians er rød.

Farveforskellen til trods er det nok ret så sikkert, at de to TV-kendisser helt sikkert skal slå sig løs den næste uge, som kulminerer i en vogntur rundt til alle fra klassen.

Se Stephanie melde sig klar til "Vild med dans":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold