"Årgang 0"-stjerne er blevet indlagt

Stephanie fra \

Stephanie fra "Årgang 0" er blevet optaget på HF efter sommerferien.

Foto: Dan Mariegaard

Stephanie fra "Årgang 0" er indlagt på Slagelse Sygehus.

Det skriver hendes mor, Christina, på Instagram. 

Her fortæller den bekymret mor, at hendes kendte datter har været igennem et længere forløb, hvor personalet på Slagelse Sygehus har haft svært ved at finde ud, om den var gal med Stephanies blindtarm. 

Efter flere undersøgelser virker Christina frustreret på sin datters vegne. 

"Ej, ved godt de ikke fjerner noget der ikke ser ud til at det burde fjernes. Jeg er bare lidt frustreret," skriver en ærlig Christina på sin Instagram.

Christina er selv uddannet sygeplejerske, hvilket også er blevet vist i det populære program.

Selvom hun kender til faget, så "hader" hun forståeligt nok, når hendes børn er syge.

"Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske, og ved lidt om tingene. Så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom," skriver den bekymrede mor.

Christina skriver i samme ombæring, at hendes datter er i trygge hænder.

Hun kender nemlig selv til akutafdelingen, da hun tidligere har arbejdet samme sted.

"Heldigvis kender jeg personalet her på akutafdelingen Slagelse da det er min tidligere arbejdsplads og de gør deres bedste. Hun ligger på gangen," skriver Christina. 

Se opslaget nedenunder:

View this post on Instagram

OBS appendicit. Kraftige smerter iforgårs. Operation igår. Ikke appendicit alligevel —umiddelbart men væske i bughulen. Dvs ruptur af stor cyste på æggestok. Udskrivelse efter 2 timer. Idag flere smerter, anderledes smerter og temperaturforhøjelse. Nu genindlagt. Endnu engang OBS appendicit.... Kunne de ik bare have fjernet den blindtarm igår da de var inde?! Ej, ved godt de ikke fjerner noget der ikke ser ud til at det burde fjernes. Jeg er bare lidt frustreret Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske, og ved lidt om tingene. Så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom Heldigvis kender jeg personalet her på akutafdelingen Slagelse da det er min tidligere arbejdsplads og de gør deres bedste. Hun ligger på gangen (steph har godkendt opslaget)

A post shared by Christina Siguenza (@christinasiguenza) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close