Kendte12. marts 2021

”Årgang 0”-Christina har fået udskældt vaccine: Har mærket bivirkninger

Det kom som et chok for de fleste, da det torsdag blev meldt ud, at alle vaccinationer med AstraZeneca blev stoppet, efter et dødsfald. Nu afslører Christina Siguenza, hun har mærket bivirkninger af den
https://imgix.seoghoer.dk/christina_siguenza_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

På årsdagen for nedlukningen af landet grundet coronavirussen kunne sundhedsstyrelsen annoncere, at alle vaccinationer med AstraZeneca-vaccinen ville blive sat i bero, efter en indberetning om et dødsfald i Danmark.

Det fik muligvis det meste af befolkningen til at gispe, og efterfølgende kunne den tidligere ”Årgang 0”-stjerne Christina Siguenza afsløre, at hun er en af dem, der har fået lige netop den vaccine.

- Jeg har selv fået AstraZeneca-vaccinen og mærket bivirkninger, skriver hun i et længere opslag på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Men der er altid risiko for bivirkninger ved en vaccine, om den er velkendt eller ej. Jeg besluttede at få vaccinen alligevel, lyder det fra hende.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men trods de lettere nedslående nyheder om mulige bivirkninger med blodpropper, så lader det ikke til, at det slår tv-kendissen ud af kurs.

Hun fortæller videre, at hun efter nyheden, stadig forholder sig roligt og stoler på myndighedernes beslutning ”indtil undersøgelserne kan konkludere om, der er en sammenhæng mellem vaccinen og blodpropper”.

Dog kunne hun tilbage i starten af februar fortælle, at hun var ærgerlig over, at det var netop AstraZeneca, hun fik sprøjtet ind i armen og ikke Pfizer.

- Jeg ville da gerne have haft den, der dækkede bedst, hvem ville ikke det? Men da jeg havde Covid-19 tæt på livet, så var det Pfizer-vaccinen der var tilgængelig. Der kunne jeg af den grund ikke blive vaccineret, skrev hun til et opslag, da hun fik det første stik.

Artiklen fortsætter under opslaget

Christina Siguenza arbejder som sygeplejerske, hvorfor hun er en af de mere end 224.500 mennesker, der i dag er færdigvaccineret. I skrivende stund har 142.000 danskere fået det første stik med selve AstraZeneca-vaccinen.

Undersøgelserne om, hvorvidt AZ-vaccinen er skyld i at forårsage blodpropper, er fortsat i gang.

Sponsoreret indhold