Reality28. december 2020

"Årgang 0"-familie ramt af corona

En af Christina Siguenzas børn er blevet ramt af COVID-19, hvilket betyder, at deres nytårsplaner nu er ændret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christina Siguenza har fået coronavirussen helt tæt på, hvilket betyder, at ”Årgang 0”-familiens nytårsplaner nu er ændret.

En af hendes børn er nemlig blevet ramt af COVID-19.

Det fortæller Christina på sin instragram-profil:

- Så blev det vores tur. Jeg har et barn med symptomer og en positiv test. Jeg selv er negativ. Men vi må se hvad efterfølgende test viser hos os alle, skriver hun.

- Børnene er selvfølgelig nervøse da sygdom og død er forbundet med deres viden om corona. Spørgsmål og sporadiske kommentarer kommer flyvende imod mig. Så jeg må jo forklare og guide dem på bedste vis når nu Corona er kommet helt tæt på. Den eneste måde er at se tingene i det rette lys, og det er, at tænke positivt på de muligheder og potentialer vi nu har i den her møgsituation, skriver ”Årgang 0”-moderen videre.

Selv om familien altså er blevet ramt af coronavirus, vil familien alligevel forsøge at fejre nytår – bare på en anden måde end planlagt.

- Det bliver mine 4 hjemmeboende og jeg. Afh. af symptomer, så må mit barn være med for enden af bordet eller på værelset. Vi skal ihvertifald have masser af sushi der bliver leveret til os, og masser af kransekage . Vi skal forkæles på bedst mulig vis, punktum!

Sponsoreret indhold