Kendte28. juli 2023

To år siden siden hans død: Albert Dyrlunds kæreste med rørende hyldest

I dag er det to år siden, yotuberen Albert Dyrlund styrtede i døden i de italienske bjerge. Det har kæresten Maria markeret med en helt særlig hyldest
Maria J. Andersen havde store planer med kæresten Albert Dyrlund. Men drømmene for fremtiden brast, da han døde kun 22 år gammel.
Maria J. Andersen havde store planer med kæresten Albert Dyrlund. Men drømmene for fremtiden brast, da han døde kun 22 år gammel.
 Foto: Privat

TRODSER DØDEN: Kæresten er stadig forelsket i Albert Dyrlund

I dag er det præcis to år siden, Albert Dyrlund på tragisk vis og alt for tidligt gik bort den 28. juli 2021. Han blev bare 22 år gammel.

Dagen i dag er uden tvivl hård for den afdøde youtubers venner, familie og nærmeste. Blandt andre har skuespiller Marcus Jezz Petersen i dag besøgt sin vens gravsted for at mindes ham.

Også Alberts kæreste på dødstidspunktet Maria Andersen har markeret den sørgelige dag. Det har hun gjort med en særlig og rørende hyldest.

- I dag er der gået to år, siden Albert døde. Smukkeste menneske i verden. Jeg ville gøre alt for at give ham et kram, kys og passe på ham forevigt, skriver Maria i en Instagram-story med et billede af hende og Albert.

Når man dykker længere ned i teksten, skal man være godt og grundigt følelseskold for ikke at blive påvirket af de smukke og rørende ord.

- Sikke en rejse med sorg. Jeg ville ikke ønske det for min værste fjende. Måske er dette en trøst for nogen, der er i sorg. Jeg har lært med tiden, at glæde og smerte godt kan coexist (sameksistere red.) i mit hjerte.

- At trods den smerte tabet har efterladt, og som nok varer for evigt, så kan man samtidig være glad.

På toårsdagen for Alberts død minder Maria sig selv og sine følgere om, at selv om man mister et menneske, man elsker, så mister man dem aldrig helt.

Heller ikke Albert.

- Alt har sin tid, og sorgprocessen er en lang rejse, men dem, vi mister, lever for evigt i vores hjerter. Det er der aldrig nogen, der kan tage væk fra os, slutter Maria sin rørende tekst af med at skrive.

Sponsoreret indhold