Kendte3. juli 2023

To år efter Albert Dyrlunds død: Kæresten Maria er stadig forelsket i ham

Om mindre end en måned er det to år siden, Albert Dyrlund styrtede i døden. Hans kæreste Maria fortæller ærligt om, hvordan hun stadig kæmper med savnet til sin kæreste
Maria J. Andersen havde store planer med kæresten Albert Dyrlund. Men drømmene for fremtiden brast, da han døde kun 22 år gammel.
Maria J. Andersen havde store planer med kæresten Albert Dyrlund. Men drømmene for fremtiden brast, da han døde kun 22 år gammel.
 Foto: Privat

Albert Dyrlund og kæresten Maria J. Andersen talte både om at flytte sammen og blive gift.

Men drømmene for fremtiden brast, da Albert Dyrlund den 28. juli 2021 styrtede i døden under en reportagetur i Dolomitterne.

I et nyt interview med alt.dk fortæller Maria nu, hvordan det går her knap to år efter kærestens tragiske død.

Her fortæller Maria, der stadig er berørt, da hun genkalder sidste gang, hun så sin kæreste, at hun efter Alberts død flyttede ind hos sine svigerforældre.

Her føler hun, at hun er tæt på nogen, der forstår hendes sorg, og hun bliver da også boende hos Albert Dyrlunds forældre i to måneder.

– Jeg har faktisk aldrig sagt det til nogen, men jeg følte det, som om jeg var blevet et hjælpeløst barn igen. Jeg blev nærmest handicappet, glemte om jeg havde børstet tænder, og om jeg havde været i bad og spist. Det hele var bare uoverskueligt, og jeg kunne ikke noget selv. Jeg kunne ikke betale regninger, og jeg kunne ikke handle, genkalder hun over for alt.dk.

Maria fortæller, at hun har fået psykologhjælp, men at det nærmest gjorde ondt værre. Efter hun for første gang talte ud om sit tab i "112 for knuste hjerter", har hun dog fundet et uventet fællesskab med kvinder, der også har mistet deres livs kærlighed.

– Mine tidligere forelskelser er jo forsvundet over tid, men min kærlighed til Albert er her stadig. Jeg er stadig forelsket, og det er supersvært, at det ikke går væk. Bare fordi han dør, betyder det jo ikke, at mine følelser for ham dør, lyder det ærligt fra Maria.

Sponsoreret indhold