Kendte10. juli 2014

7-1-spiller: Det var et vanvittigt bet

Nu afslører den heldige 7-1-spiller sin odds-taktik
Semifinalen i tirsdag endte med det vanvittige resultat 7-1
Semifinalen i tirsdag endte med det vanvittige resultat 7-1
 Foto: All OverDen vanvittigt heldige mand, der tirsdag gættede resultatet på kampen mellem Brasilien og Tyskland, afslører nu overfor den britiske avis Daily Mail, hvordan han gjorde. Det skriver Børsen.

Semifinalen, hvor værtsholdet i 90 minutter blev kørt over som et uheldigt pindsvin på den tyske autobahn, endte med at det brasilianske landshold måtte gå grædende af banen efter et historisk nederlag på 7-1.

Og lige præcis det resultat gættede den 28-årige, arbejdsløse kok John Moore fra London-forstaden Woodford.

Han satsede 5 pund (47 kroner, red.) på 7-1 til Tyskland og det gav hos Bendtners boxorshorts-bookmaker, Paddy Power, 500 gange pengene igen, hvilket sikrede ham 24.000 kroner mere på kontoen efter dommerens slutfløjt.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt! Han gættede 7-1-sejren og vandt

LÆS OGSÅ: Se billederne: Brasilianske fans i chok efter gigant-ydmygelse


John Moore fortæller til Daily Mail, at han så tallet 17 overalt på kampdagen og derfor oddsede på det noget usandsynlige resultat.

- Det var et lidt vanvittigt bet. Man kunne kalde det en forudanelse eller et tegn. Jeg kiggede på uret og klokken var 17.17, siger John Moore, som også fik en pakke, hvor der stod 17 på samme dag.

- Det var én af de dage," siger han.

Den heldige briter forklarer samtidig, at han bare ikke troede på, at Brasilien havde det i sig, hvorfor det blev Tyskland, han satsede de fem pund på.

LÆS OGSÅ: Han græd og knugede sin VM-pokal, men så gjorde han dette...

LÆS OGSÅ: VM-chok: Neymar er færdig


Sponsoreret indhold