Hollywood9. juli 2014

Vanvittigt: Han gættede RIGTIGT! Se, hvad han vandt

Britisk mand gættede på 7-1 til Tyskland
Af af
En britisk mand kan glæde sig over at være blevet over 20.000 kroner rigere, fordi han gættede rigtigt på resultatet i semifinalen
En britisk mand kan glæde sig over at være blevet over 20.000 kroner rigere, fordi han gættede rigtigt på resultatet i semifinalen
 Foto: AOPDe tyske fans havde (og har nok stadig) mere end svært ved at få armene ned, efter at tyskerne i går aftes kørte et ellers så fodboldsikkert Brasilien over på den tyske autobahn og vandt med imponerende 7-1 over værtsnationen.

Men der er nok én mand fra Essex i England, der er mere glad i låget end de tusindvis af tyskere

Den foldboldglade spiller var nemlig så sikker på, at Brasilien ville lide et historisk nederlag på Belo Horizonte i semifinalen, at han valgte at spille fem pund (svarende til 47 danske kroner) på slutresultatet 7-1 til sine tyske helte, skriver det britiske medie The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Brasiliens i chok: Se billederne

LÆS OGSÅ: VM-chok: Neymar er ude!


LÆS OGSÅ: Dumt: Denne video med Neymar kostede hende jobbet

Så da den brasilianske dribler Oscar reducerede til 1-7 i overtiden, må smilene få alvor have brudt frem hos den heldige brite, der fik sit indskud hele 500 gange igen.

Med andre ord kunne den irske bookmaker Paddy Power i dag meddelte briten, at han var blevet 2.205 pund rigere - eller knap 24.000 kroner.

Det vanvittige nederlag mandag aften fik mange brasilianske fans til at bryde grædende sammen, og flere forlod The Mineirao Stadium i Belo Horizonto, længe før den mexicanske dommer havde fløjtet det brasilianske mareridt af.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/33228164022543a8ac8344be06f1a7a8.jpgGråd hos en brasiliansk spiller, efter kampen er fløjtet af (Foto: AOP)


Brasilien havde ellers været kandidat til at komme rigtig langt, men katastroferne regnede ned over værtslandet - første gang da den altoverskyggende stjernespiller Neymar måtte forlade VM med en alvorlig rygskade - og i går aftes blev katastrofen så endegyldig, da Brasilien led det største nederlag nogensinde i en semifinale.

Fodboldeksperter fra både Brasilien og i resten af verden var også i chok over den enorme lussing til Samba-landet - og Twitter svømmede over med kommentarer oven på det gigantiske nederlag:

- Det bliver svært at komme ovenpå efter det her. Nogle spillere vil stoppe på landsholdet nu. Det vil være forkert at kritisere spillerne. Tyskland lærte os, hvordan man spiller fodbold. Det skal vi tage ved lære af, skrev Juninho, den tidligere brasilianske landsholdsspiller og frisparksekspert, på Twitter.

Gary Lineker, den tidligere engelske landsholdsangriber, skrev, at det "er den mest ekstraordinære, lamslående og chokerende kamp, jeg har været vidne til i det næsten halve århundrede, jeg har set fodbold", mens den nuværende engelske spiller Rio Ferdinand skrev følgende på Twitter:

- Jeg er bange for, at nogle af de brasilianske spillere aldrig kommer sig over dette, skriver Rio Ferdinand på twitter.

Sponsoreret indhold