Hollywood5. juli 2014

Se billederne: Neymar er færdig i VM

Brasiliens stjerne på hospitalet med brækket ryghvirvel
Av, av, av! Neymar ryger ud af VM efter slem skade i ryggen
Av, av, av! Neymar ryger ud af VM efter slem skade i ryggen
 Foto: All Over og Barcastuff, TwitterBrasiliens stjernespiller Neymar kommer ikke på banen igen i dette års VM, efter han i kampen mod Colombia blev groft tacklet og kom slemt til skade med ryggen. Det skriver FIFA på deres hjemmeside.

Sejren over colombianerne kostede altså hjemmebaneholdet mere end dyrt, for hvor de fleste spillere hurtigt rejser sig op igen efter en tackling, blev båret af banen i tårer og kørt til Hospital Sao Carlos.

- Neymar har fået lavet en scanning, som bekræfter, at han har brækket en ryghvirvel. I forhold til helingsprocessen, er det et brud, der heler hurtigt, men uheldigvis vil han ikke være i stand til at spille næste uge, fortalte holdets læge efterfølgende på Estadio Castelao.

- Det er ikke seriøst i den forstand, at der er behov for en operation, men han har smerter og han skal holde sig i ro for at komme sig. Han bliver nødt til at have det (ryggen, red.) fastspændt med et bælte i et par uger for at kunne blive fuldt bevægelig igen, forklarede han.

LÆS OGSÅ: Pas på Suarez: Ibi Støving bider igen

LÆS OGSÅ: Nu kommer straffen, Suarez


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f0b90265b1514266a4a16a6070de9397.jpg


Neymar blev kørt direkte til hospitalet, efter han blev båret ud fra banen i kampens døende minutter (Foto: Barcastuff, Twitter)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/725df4ff03584d8fadfacf8f00cb66d1.jpg


Fodbold-fans over hele verden holdt vejret, mens Neymar blev undersøgt (Foto: Barcastuff, Twitter)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2b9f05a5b26a45d4bccfad5f6243462b.jpg


Det gjorde tydeligvis meget ondt på Brasiliens unge stjerne, da han blev bragt til hospitalet (Foto: Barcastuff, Twitter)

Nyheden om konsekvensen af Neymars skade kom midt i Brasiliens rus over 2-1-sejren, og den skabte bestemt ikke jubel hos holdkammeraterne.

- Det er meget triste nyheder. Ingen forventede det her. Vi er henrykte over sejren, men triste over den her nyhed. Det hele er meget frustrerende, sagde en rørt Hulk.

- Neymar passer virkelig på sig selv. Han var så begejstret omkring VM og han hjalp os så meget. Vi må komme over det og løbe endnu hurtigere for ham. Vi vil prøve at blive mestre alligevel og dedikere sejren til ham.

LÆS OGSÅ: Hør det vilde klip: Her går VM-kommentator amok

LÆS OGSÅ: Hør Barack Obamas telefonopkald til VM-helte
Sponsoreret indhold