Kendte 20. august 2020

53 år og dobbelt enke: Camillas tunge arv

Bent Fabricius-Bjerres hustru har udsigt til enorm arv – musikmatadorens fire børn er for længst sikret økonomisk.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bent Fabricius-Bjerres enke, Camilla Arndt, kender hele rumlen i forbindelse med en ægtefælles død. I 2002 mistede hun sin mand, Waino, og som 35-årig stod hun alene med to små børn.

Dengang arvede hun nok til at sikre sig selv og børnene nogle år frem, men efter Bent Fabricius-Bjerres død er hans tidligere medarbejder og senere hustru økonomisk sikret resten af livet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

– Aldersforskellen er absurd. Sådan har Camilla Arndt tidligere beskrevet de 42 år, der var imellem hende og Bent Fabricius-Bjerre. (Foto: Thomas Laursen)

Musikerlegenden efterlod sig nemlig en pengetank med 136 millioner kroner, da han forleden sagde endegyldigt farvel.

Børn og ekskone forgyldt

Størrelsen på Bent Fabricius-Bjerres formue fremgår af tallene for hans anpartsselskab, Artum, som forvaltes af hans sønner, Jan, Poul og Henrik – mens datteren, Susanne, ikke er involveret.

Men Bents fire børn, der i forhold til offentlig omtale altid har levet under pressens radar, blev allerede for knap 17 år siden forgyldt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Bent med ekskonen Anne Fabricius-Bjerre, 79. Ifølge Bent blev de bragt sammen gennem fælles venner, som syntes, de var et godt match. Anne fik en stor pose penge ud af skilsmissen. (Foto: Jesper Sunesen)

Da Bent Fabricius i forbindelse med skilsmissen fra sin anden kone, Anne, spaltede sin koncern Metorion, fik børnene hver omkring 25 millioner kroner, mens ekskonen, Anne, fik i omegnen af 33 millioner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Camilla Arndt og Bent Fabricius-Bjerre var ikke for fine til at samle ind i en god sags tjeneste – her til kampen mod knogleskørhed. (Foto: Hanne Juul)

Henrik, 60, Jan, 62, Poul, 64 og Susanne på 71 år er derfor styrtende rige, og en arv kommer ikke til at betyde det store for deres liv.

Vild med heste

Henrik Fabricius-Bjerre bor i en lejlighed på Nørrebro, og han har i HFB Holding ApS. en formue på 58 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

For Mr. Music var penge ikke alt – han elskede en ridetur i området ved Dyrehaven. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jan Fabricius-Bjerres investeringsfirma, anpartsselskabet JFB 01.10.2003, har en formue på 35 millioner kroner, og han bor i en stor villa i Charlottenlund.

Poul Fabricius-Bjerre, som i en periode dannede par med “Robinson”-deltageren Nada Bang, er vild med rideheste. Han bor i nordsjællandske Kokkedal, hvor han driver en rideskole. Ejendommen ejer han sammen med sin bror Henrik. Formuen i Pouls selskab Sølyst Invest Fredensborg er på 42 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Martin Høien)

Selv om der var rigeligt med penge til taxakørsel, så foretrak Bent og Camilla at tage cyklen, når de var i Rørvig. (Foto: Martin Høien)

De tre brødres storesøster, Susanne Viscovich, bor ved Bellevue i Klampenborg nord for København. Hendes pengetank, som hedder Visco, havde sidste år et overskud på 7,8 millioner. Formuen er på 39,3 millioner kroner.

Mange kandidater

Bents fire børn har således en samlet formue på 174 millioner kroner i deres selskaber. Dertil kommer værdien af deres boliger og biler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: James Thisted)

Bent Fabricius-Bjerre med sine bonusbørn Dorte og Peter Warnøe – om de får del i arven er uvist. (Foto: James Thisted)

Oplysninger om, hvordan Bent har ønsket at fordele sin formue, er ikke offentligt tilgængelige. En kone, fire børn, bonusbørn, børnebørn og oldebørn kandiderer alle til at få en bid af kagen. Sikkert er det, at Bent Fabricius-Bjerres store kærlighed gennem de seneste 17 år, Camilla Arndt, ikke kommer til at mangle noget.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Huset i Hellerup betalte Bent 15 millioner kroner for i 2012. Her har dronningen fejret nytårsaften, når Bent og Camilla har været værter. (Foto: Jesper Sunesen)

Villaen i Hellerup står i Bent Fabricius-Bjerres navn, mens sommerhuset i Rørvig allerede er Camillas, da det i 2007 blev købt for de penge, som salget af hendes og Wainos øresundsvilla i Dragør indbragte. Camilla betalte seks millioner kroner for feriehuset i Rørvig. Hun ejer desuden en lejlighed i Dragør.

Bent efterlod sig også et hus i rigmandsenklaven Andratx på Mallorca. Huset er igennem årtier blevet flittigt benyttet af hele familien, og eftersom ingen af arvingerne står og mangler penge, er det sandsynligt, at det bevares af Fabricius-Bjerre-klanen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Sommerhuset i Rørvig har hele tiden været Camillas. Bents børn holder også ferie i kystbyen i Odsherred. (Foto: Thomas Laursen)

Anpartsselskabet Artum ejer adskillige lejligheder i Hellerup og Charlottenlund, og om de skal sælges, for at formuen efter melodiernes mester kan blive fordelt, bliver nu op til Bents sønner, Poul, Jan og Henrik.

Sponsoreret indhold