Kendte 3. august 2020

Bent Fabricius-Bjerre bisat

Bent Fabricius-Bjerres familie oplyser, at den afdøde komponist er blevet bisat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For seks dage siden døde Bent Fabricius-Bjerre. Den ikoniske komponist blev 95 år. 

Nu er Bent Fabricius-Bjerre blevet bisat ved en helt privat højtidelighed. Det fremgår af en meddelelse fra den afdødes familie, skriver BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: dødsannoncer.afdoede.dk

- Vores dejlige Bent Fabricius-Bjerre, står der i meddelelsen fra den nære familie, som tog afsked med deres Bent. Foto: dødsannoncer.afdoede.dk

Over for BILLED-BLADET understreger Bent Fabricius-Bjerres søn Poul, at bisættelsen var helt privat.

Det var en kræftsygdom, der tog livet af 95-årige Bent Fabricius-Bjerre. 

Til Ekstra Bladet fortæller vennen Joen Bille, at han og hustruen spiste frokost med Bent Fabricius-Bjerre og hans hustru, Camilla Arndt, for tre uger siden.

- Camilla ringede for godt to måneder siden og fortalte os, at Bents leukæmi var brudt ud igen, og at lægerne havde meddelt, at de ikke kunne hjælpe ham mere, så vi var forberedt på, at han var meget syg. Men det ødelagde ikke vores eftermiddag. For Bent var meget afklaret med, at han skulle dø nu. Som han sagde: 'Jeg har haft et godt liv, jeg er blevet 95 år, og jeg har fået lov til at få 15 gode år med Camilla.' Sådan taler en tilfreds mand, der har erkendt at være ved vejs ende. Selvom han selvfølgelig gerne ville have levet længere. Han sagde altid, at han havde planer om at blive ældre end sin mor. Hun blev 104 år, fortalte Joen Bille til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold