49-årige Carmen Electra slanger sig i lille badedragt

Foto: MEGA

Hvis du ikke vidste, at Carmen Electra var født i 1972, så kunne du nemt snydes til at tro, at den slanke skønhed endnu var purung.

Det viser hun på sine nyeste billeder på sin Instagram-profil, hvor hun bestemt ikke er sky for at vise sine allerbedste sider frem.

Den 49-årige skuespillerinde poserer frækt i sin lille dyreprintede badedragt, mens hun til billedet skriver:

- Hvis jeg havde observeret alle reglerne, så var jeg aldrig kommet nogen steder, som er et citat taget fra den blonde brystbombe Marilyn Monroe.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den tidligere ”Baywatch”-stjerne ynder dog også at lege med kameraet en smule tættere på i sin neonorange bikini, som allerede har fået mere end 150.000 af hendes følgere til at sende likes hendes vej og kommentere, hvor smuk hun er.

Artiklen fortsætter under opslaget

- Du er lige så smuk nu, som da du var 25, lyder det blandt andet fra en, mens andre noterer, at hun simpelthen bare ikke ældes.

Udover at have god erfaring med at finde de helt rette poseringer grundet hendes mange optrædener i PlayBoy er hun i dag nok allerbedst kendt for sin rolle som Lani McKenie i 90’er-serien ”Baywatch”.

Artiklen fortsætter under billedet

Carmen Electra var en ud af flere kvinder, der i dag er kendt for at have båret den ikoniske røde badedragt. Foto: MEGA

Serien hvor også stjerner som Pamela Anderson og David Hasselhof gjorde deres entre.

Selv om hun havde succes på skærmen, gik desværre knap så godt i det private.

Hun kan prale af at have haft et af de måske allerkorteste ægteskaber, da hun i 1998 giftede sig med basketballspilleren Dennis Rodman. 

Kun ni dage efter ansøgte de om at få ægteskabet opløst.

- Jeg fortryder ingenting, kunne hun så sent som i 2020 sige om det triste ægteskab i et interview med Los Angeles Times.

Artiklen fortsætter under billedet

Carmen Electra fotograferet med den høje basketballspiller Dennis Rodman i 1998. Foto: MEGA

- Jeg begyndte at se forskellige sider af Dennis. Han ville altid sige; ”Ingen forstår mig. Der er ingen, der fatter mig.” Han var meget emotionel. Og så var der den romantiske side, og den sjove, vilde fyr, som elskede at tage ud og drikke og bære farverige boaer, lød det videre fra hende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close