Kendte2. maj 2020

Folk går amok efter Carmen Electra på Pornhub

Efter sin medvirken i dokumentarserien "The Last Dance" er søgningerne efter Carmen Electra gået amok på Pornhub
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carmen_electra.png
 Foto: MEGA

"Baywatch"-skuespilleren Carmen Electra medvirkede tidligere på ugen i dokumentarserien "The Last Dance", og det har i den grad fået internettets Pornhub-brugere til at tænke på den 48-årige skønhed.

Den tidligere Playboy-model medvirkede blandt andet i programmet for at fortælle om sit forhold til NBA-spilleren Dennis Rodman.

I forbindelse med dokumentarserien kunne Carmen Electra dele ud af spændende historier om parrets seksuelle eskapader, der blandt andet inkluderede en vild tur til Las Vegas og en episode, hvor Michael Jordan fangede dem i seng sammen.

Carmens spændende seksuelle historik med Chicago Bulls-stjernen har i hvert fald fået folk til at researche hendes bagkatalog, og det har fået søgetallene på Pornhub til at gå amok.

Pornhub kan nemlig afsløre, at mere end 1,7 millioner brugere søgte på Carmen Electra-videoer. Det skriver TMZ.

Søgetallene efter Carmen Electra-videoer på Pornhub:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/carmen-pornhub.jpg

Så mange mennesker har søgt på Carmen Electra, efter dokumentarserien "The Last Dance" blev vist på tv. (Foto: Pornhub/TMZ)

Tallene, som Pornhub har delt, taler i den grad for sig selv.

Dagen før, programmet blev sendt, var der blot 14.796 personer, der havde søgt efter Carmen Electra-videoer, men dagen efter skød tallet op til hele 393.837 og peakede dagen efter på 588.357.

Følger man Carmen Electra på Instagram, er det da heller ikke svært at forstå, hvorfor efterspørgslen er så stor.

I en alder af 48 kan man roligt sige, at hun gør det godt. For få dage siden delte hun blandt andet et nøgenbillede af sig selv, der fik flere af hendes følgere til at tabe kæben.

Sponsoreret indhold